štai ir parodė visą savo grožį
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Augalai iš arčiau
Collapse
X
-
Parašė toro Rodyti pranešimąŠitie kaktusai gražiai žydi, pas mus irgi toks yra. Kol nežydi jokio grožio iš jo, o dar katinas mėgsta pakramtyt, bet kai pražysta grožis neišpasakytas, tik ne vienas žiedas, kaip pas dts, o visas žiedais aplimpa.
Comment
-
Gyvas. O ką pasakyt norėjai? Kad šeimininkas blogas, kad katino neprižiūri? Neleidžiama jam gėles ėsti, bet kai niekas nemato jis vis vien savo padaro. Be to katinai arčiau gamtos, nei žmonės ir intuityviai žino ko reikia jų organizmui, ne visas gėles kramto pvz. palergonijų pakęst negali ir laikosi nuo jų atokiau.
Comment
-
Parašė toro Rodyti pranešimą
Gyvas. O ką pasakyt norėjai? Kad šeimininkas blogas, kad katino neprižiūri?
Comment
-
Parašė Budulis Rodyti pranešimąVakar:„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
-
Parašė Apollo Rodyti pranešimąNu man čia netgi gėda dėti savo nuotraukas, pamačius tokius darbus*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąNa kodėl gi? Dvi pirmosios man patiko„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Kažkodėl šis medis mano dėmesį patraukė
Paskutinis taisė Irma; 2007.06.11, 01:54.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąOsvaldai, gražios nuotraukos, bet dauguma under-exposed ir šiaip truputį su saturate šiek tiek persistengei.Mano darbai deviantart'e
Comment
Comment