2009-09-09 9:09:09
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nuotraukos, darytos telefonu
Collapse
X
-
Kelios labiau pavykusios Stokholmo salyno (Stockholms skärgård) nuotraukos. Tai salos pietinėje Stokholmo salyno dalyje, maždaug per vidurį tarp Stokholmo centro ir atviros jūros. Fotografuota plaukiant burlaiviu, 2011 m. rugsėjo mėnesio pradžioje:
Įlankėlė:
Kuo toliau, tuo salos mažesnės, o tarp jų vis daugiau jūros:
Laivelis, sutiktas plaukiant atgal į Stokholmą. Arčiau centro jų sutikome dar daugiau:
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimąGeram fotografui ir Nokia 3310 netrukdo padaryti gerų nuotraukų.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimą3310 neturėjo fotoaparato.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąMuilinių rinka greitai mirs, kaip ir savo laiku mirė visokie pranešimų gavikliai.
Tuo pačiu mobilekinė foto iš rudenėjančio Vilniaus
Paskutinis taisė John; 2016.10.17, 11:13.
- 1 patinka
Comment
-
Aš tai sakyčiau, kad nauji mobiliakai konkuruoja jau net ne su muilinėmis, o su baziniais DSLR modeliais. Pvz., Nexus'o kokybė tikrai prilygsta, o gal net lenkia mano senąjį D90, nors iki D800 lygio, aišku, toloka.
Žinoma, su rimtesniu objektyvu ar filtrais, visada laimės DSLR, tačiau pažįstu nemažai žmonių, kurie turi DSLR tik su 18-55 mm kit'u. Tokiais atvejais būtų žymiai praktiškiau naudoti mobilų. Trūksta nebent tik ilgesnio židinio nuotolio (Nexus kamera yra apie 27mm ekvivalentas), bet pvz. iPhone 7+ atveju tam yra antra 56mm kamera. Manau, tuo paseks ir kiti gamintojai.
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąAš tai sakyčiau, kad nauji mobiliakai konkuruoja jau net ne su muilinėmis, o su baziniais DSLR modeliais. Pvz., Nexus'o kokybė tikrai prilygsta, o gal net lenkia mano senąjį D90, nors iki D800 lygio, aišku, toloka.
Žinoma, su rimtesniu objektyvu ar filtrais, visada laimės DSLR, tačiau pažįstu nemažai žmonių, kurie turi DSLR tik su 18-55 mm kit'u. Tokiais atvejais būtų žymiai praktiškiau naudoti mobilų. Trūksta nebent tik ilgesnio židinio nuotolio (Nexus kamera yra apie 27mm ekvivalentas), bet pvz. iPhone 7+ atveju tam yra antra 56mm kamera. Manau, tuo paseks ir kiti gamintojai.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąJep. Per savo artimiausią kelionę pirmą kartą kaip lygiavertę kamerą naudosiu savo LG G4, o DSLR kišiu į kulribę. DSLR tik ten, kur reiks telephoto. O ultra wide su GoPro. Ziuresim, kas iš to išeis. Bet aš net pats prieš porą metų nebūčiau patikėjęs, kad mobikiakas galės daryti tikrai geras foto ir turėti RAW ar full manual mode su 30s išlaikymu.
url=iage.ibb.co/hvA7La/pardavimai.pngPaskutinis taisė Romas; 2017.04.09, 19:05. Priežastis: Nuotraukų plotis 1154px. Palikta nuoroda į originalų dydį
Comment
Comment