Dziaukites turedami tokius puikius "fotoaparatus" yra kas turi ir "muiliniu", bet taip pat nori pasirodyti
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nuotraukos, darytos telefonu
Collapse
X
-
mano dalis iš liepos mėnesio klajonių po lietuvą pirmoji foto - mano būsimieji namai, štabas, žodžiu kaip pavadinsi, taip nepagadinsi KMU
šiek tiek zoo sodo vaizdelių
šiek tiek kauno vaizdelių
belmontas
trakai
dėjau visas fotkes čia, kad nebūtų priekaištų dėl kokybės jeigu nuotraukos sutaps su kitų forumiečių, tai nepykit labai, o jeigu tik panorėsit, galit paprašyt kurias nuotraukas reik išmest
Comment
-
Belmontas 2 (Lyduokiai, Ukmergės raj.)
nebūtina belstis iki vilniaus, kad pamatytum vaizdus, panašius į tuos, kuriuos matome tik belmonte ukmergės rajone tekanti upė siesartis irgi turi gražių vietų, kurios padedamos žmogaus rankos, gali vilioti turistus
na, ir kuo gi jums ne belmontas?
šniokščia vandenėlis
atiteka siesartis
o čia jau ji neteka senaja vaga
neįžengiami aukštaitijos miškai ir juose esantys slėniai
šašuolos upelis
kubilas 11m gylio
pro čia iš kubilo išteka šašuola
o čia pabaigai - geriausias mano draugas sugebėjo nusigauti iki kubilo vidaus ot pasiutėlis
Comment
-
normaliai
tai jau verta, turbūt, pagalvoti, kas geriau ar skaitmeninė muilinė, ar tokis telefonas
prieš metus, teko sony ericsson su viršmegapixeline kamerike čiupinėti, tai tada dar fotkės buvo paplaukusios kraštuose, o čia jau kaip ir pilnai atitinka muilinės kokybęPaskutinis taisė naglisc; 2006.09.17, 12:03.
Comment
-
Mano foto, sesta nokia, gi uztenka kaip ir.
Snaefelsjokull ugnikalnis, issiverzes "before the settlement of Iceland", neva nuo jo virsunes prasideda Z.Verno kelione i Zemes centra. Beje, matosi is Reykjaviko, nors atstumas tiesiojoj 120km.
Hellgafell ir Eldfell ugnikalniai Vestmann salyne
Tie patys ugnikalniai jau stovint ant Eldfell kraterio keteros, garuoja velnias gerai dar
Vaizdas nuo Eldfell keteros i uz keliu desimciu kilometru stukstanti Myrdalsjokull ledynu su vienu aktyviausiu polediniu ugnikalniu Katla
Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
Comment