Manau nuotraukos su mobiliaku - savotiskas XXI amziaus naujas menas!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nuotraukos, darytos telefonu
Collapse
X
-
Nuotraukos, darytos telefonu
1Teigiamai vertinu, gali dalyvaut20,00%28Neigiamai vertinu, negali dalyvaut11,00%16Tik pats fototografas gali spresti ar dalyvaut28,00%38Jei nuotrauka grazi, gali dalyvaut39,00%53---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----Žymos: Joks
-
Pasirinkau paskutinį punktą , bet toks atvėjis labai retas, bent man taip atrodo
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Tai kad po metų kitų jau bus sunku ar išvis neįmanoma atskirti, ar nuotrauka daryta su mobiliaku, ar kišeniniu fotiku. Sony-Ericsson jau daugiau kaip metai gamina k750i, kurio nuotraukų kokybė esant geram apšvietimui - beveik be priekaištų.
Šią vasarą SE išleis k790 ir k800 modelius su 3.2 MP kamerom ir "Cyber-Shot" brandingu. Šių telefonų nuotraukos jau tikrai prilygs nebrangiems fotoaparatams.
Nėra jokių kliūčių tokioms nuotraukoms dalyvauti konkurse
Comment
-
O aš sakiau - ne, nuotraukoms darytoms mobylke. Visų pirma tų nekokybiškų ir mažų nuotraukyčių tikrai nemėgstu. Sutikčiau tik tokiu atvėju jei nesimatytu, kad jos darytos mobylke, nes jau yra 2MP ir daugiau turinčių rageliu, o tos su visokiom pirmom noškėm ir cx'ais darytos, kur vangiai nuotraukoj namą nuo gatvės atskirsi tiktai ne...
Comment
-
Parašė pauliaKO aš sakiau - ne, nuotraukoms darytoms mobylke. Visų pirma tų nekokybiškų ir mažų nuotraukyčių tikrai nemėgstu. Sutikčiau tik tokiu atvėju jei nesimatytu, kad jos darytos mobylke, nes jau yra 2MP ir daugiau turinčių rageliu, o tos su visokiom pirmom noškėm ir cx'ais darytos, kur vangiai nuotraukoj namą nuo gatvės atskirsi tiktai ne...
Comment
Comment