Varsuvos senamiesty
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Paukščiai
Collapse
X
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąBites prie macro det galejai, nieko visai. "Xaliavchikas" neryskus gaila, ten su 75mm nusovei? atrodo daugiau. Ir siaip smagu, kad prisijungei prie fotografu kampelio, pirmasis minoltistas jei neklystu
Su tokiais sony tempais jau greit vienas paskutiniuju minoltistu liksiu apskritai...
Comment
-
Turejau siandien sveciu
Pavaisinau - po viena teikesi net i balkona uzsukti kol puga nutilus ...
Siuo metu berasant baigesi puga ir vienas vel uzkandziauja tenai. O mes juokiames ir bijom isbaidyti, stebim is kambario - stipriai jau baikstus...
12 salcio pagal Celsiju... papugeles medziuose
Is tikruju - tai raudonieji pauksciai
Comment
-
Parašė BiSa Rodyti pranešimąJie labai judrus, gyvybingi ir nenuoramos Nenustygsta vietoje...
Grazu kai kokie 5-6 sakose striksi Dydzio - kai vidutinio dydzio papugeles. Pirma karta pamaciau ir pamaniau, kad papugele pabego is kazkieno narvelio...
labai derinasi spalvos, pilka su raudona.... nepaprastai grazios bei gyvibingos nuotraukos. Aciui....
Comment
-
Kas... kas...
Artimiausias kaimynas - pirmas medis is kaires...
Kartu su sitais, zemiau esanciais mano balkone esancia lesykla siaubia.
Vardo nepasisake.
Jei rasiu kazkur nubludinusi USA pauksciu kataloga- parasysiu.
Cia jo draugeliai.
Nuotraukos darytos is balkono- salta po parkus bludinet.
Paskutinis taisė BiSa; 2007.02.12, 04:26.
Comment
-
/\Simpatiški
Papasakosiu - nepatikėsi. Atsimeni, buvau nufotografavęs savo kaimynus - berods buvo nustatyta, kad jie purpleliai. Taigi, buvo jų 4-os poros. Kažkaip žiūriu, sumažėjo jų. Na sumažėjo - tai sumažėjo. Tik kartą žiūriu pro medį, o gi jame tupi pats gryniausias sakalas. Aš siekiu fotoaparato, įsijungiu, tas iškart nuskrido. Parazitas pozuoti nesutiko . Galvoju, stebuklas, vidury miesto niekada nebūčiau patikėjęs, kad jų yra. Bet čia istorijai dar negalas. Kažkurią kitą dieną sau ramiai sėdžiu, tik staiga medy kažkoks kibišas užvirė. Aš akies kampu spėjau pastebėti, kad purpleliai greitai evakavosi, o tas sakalas vėl ant šakos tupi. Atsiprašant, už 1.5 m. . Akies kraštu grybštelėjau, kaip jis darydamas viražą puolė, bet balandžiai matomai spėjo pajusti ir sugebėjo išsigelbėti. Aš, aišku, vėl už fotoaparato - tas iškarto spruko. Po to dar kartą jį mačiau, tai net specialiai iš tolimiausios kambario vietos bandžiau nepastebimai su muiline pritraukti - nė velnio. Protingas paukštis. Bet purplelių dabar tik tris tematau... XXI a. vadinasi. Multimilijonis metropolis, milžiniški aeruostai, dangoraižiai, greitkeliai, atominės jėgainės, o gamta vis tiek savo keliu eina.beg, borrow and steal
Comment
Comment