Keletas foto
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Paukščiai
Collapse
X
-
Parašė osiz Rodyti pranešimą
as paklausiu ar tau paciam patinka ka tu fotkini.... ir kai dedi pasistenk pagalvoti ar kitiem tai yra idomu ka nufotografuoji....
Comment
-
/\ Na,kaip suprantu tema vadinasi "Gyvunai is arciau" ir jeigu jau pauksciai nesivadina gyvunais tai nebezinau...Taip,kad nesikabinek prie smulkmenu,o jeigu kas nors nepatinka,tai verciau patylek,nes man si nuotrauka atrodo visiskai normali.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė topstarcanada Rodyti pranešimąTurbut jam nepatinka gaidziai osiz visai nieko nuotrauka.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė topstarcanada Rodyti pranešimąNa jau pas jus ziema prasidejo. O kas per paukstis tupi?
O dėl žiemos - tai jau gryna tiesa Naktį iš sekmadienio į pirmadienį bus ~-18°C.
Truputi apkirpau - nusprendžiau iš arčiau į jį pasižiūrėti:
Paskutinis taisė Budulis; 2006.12.01, 22:13.beg, borrow and steal
Comment
-
Parašė Daliuss Rodyti pranešimąNu čia ne miesto balandis (columbia livia), labiau panašus ir į Lietuvoje dažną pietinį purplelį (streptopelia decaocto) ar retesnį paprastajį purplelį
Pamenu, kai pas tetą vasarodavau, tai pas juos kaimynystėj žuvinių erelių pora gyveno. Gražiai atrodydavo , kai ratus danguje sukdavo.beg, borrow and steal
Comment
-
Atsiverciau savo nuostabiai iliustruota knyga
A FIELD GUIDE TO THE BIRDS NORTH AMERICA
Paziurejus is arciau daryta Budulio nuotrauka, tai -
Mourning dove (Zenaida Macroura) - vidutiniskai 12 inciu grazuolis, paplites butent siame regione berniukas - nes tik ju krutineles tokios svelniai ruzavos...
Comment
-
Parašė BiSa Rodyti pranešimąAtsiverciau savo nuostabiai iliustruota knyga
A FIELD GUIDE TO THE BIRDS NORTH AMERICA
Paziurejus is arciau daryta Budulio nuotrauka, tai -
Mourning dove (Zenaida Macroura) - vidutiniskai 12 inciu grazuolis, paplites butent siame regione berniukas - nes tik ju krutineles tokios svelniai ruzavos...
Šiandien ryte buvo geras momentas. Sutūpė trys balandukai ant mano palangės - aš nesusilaikiau. Prie pat lango pastačiau kamerą su trikoju, ramiai atidariau langą - jie neišsigando, nenuskrido. Aš tada spaudžiu shutter'į - nesispaudžia. Pasirodo, bateriją buvau išėmęs ir palikęs krautis per naktį Na, atsitojau jos pasiimti, bet to jau buvo balandukam perdaug - nuplasnojobeg, borrow and steal
Comment
-
Parašė BiSa Rodyti pranešimąBalandziai cio velnioniskai nebailus kaip ir visa gyvunija. Sis stai pasitraukdavo siek tiek tureklu tik priejus metro atstumu, skristi net negalvojo - lietus lijo
Pasiziuri i akis - pasitraukia truputeli...
Čia turbūt specialiai juokauji, kad balandis
Kirą dar galima sumaišyti su žuvėdra, bet tik ne su balandžiu
Comment
Comment