Ir dar koks
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žmonės-darbas-patalpose ir ....
Collapse
X
-
Duokit valgyti
Žmonės sako -nuprotėjęs, daktarai nenustatė
Medžio dekoracijos ir suvenyrai - http://www.woodatelier.com
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimą
Parašė Nikas Rodyti pranešimąNevisai, niekingų "žvaigdžių" nesivaikau. Bet su fotiku renginiuose tenka būti
Parašė Nikas Rodyti pranešimąAkimirka, kurios dėka gautas šitas, mano manymu, nerealus kadras
Comment
-
Na nežinau, į apmirusią temą įkeliamas nuotaikingas kadras ir prasideda off topic'as, tai, klausimas: kam visgi tapo prieinami svaigalai? Pilnatis?
Visgi, off topic'o atsiradimas yra įdomus ir nepaaiškinamas reiškinys. Iš niekur. Nebučiau aš parašęs prie nuotraukos to teksto, įdomu, kaip tęstusi diskusija.
O mano megstamiausia tema - "Žmonės, darbas..." Čia kažkam sunkiai suprantamas tekstas?Paskutinis taisė Nikas; 2009.03.11, 13:10.
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąNa nežinau, į apmirusią temą įkeliamas nuotaikingas kadras ir prasideda off topic'as, tai, klausimas: kam visgi tapo prieinami svaigalai? Pilnatis?
Visgi, off topic'o atsiradimas yra įdomus ir nepaaiškinamas reiškinys. Iš niekur. Nebučiau aš parašęs prie nuotraukos to teksto, įdomu, kaip tęstusi diskusija.
O mano megstamiausia tema - "Žmonės, darbas..." Čia kažkam sunkiai suprantamas tekstas?
Comment
-
Nikai, nekreipk dėmesio. Kitiems ir ne vietoj padėtas kablelis gali sukelti piktžiugiškus traukulius. Na ka, darom išvadas - neberašom komentarų prie foto
Nuotaikingas kadrasPaskutinis taisė Irma; 2009.03.11, 13:43.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąTada, visos nuotraukos darytos nesitempiant 10kg foto įrangos yra snapshotai?
Ot paimk, ir pagauk tokia veido išraiška
Comment
Comment