Parašė Ramunas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žmonės-darbas-patalpose ir ....
Collapse
X
-
Mano foto http://hasidas.deviantart.com/gallery/
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąFotogenisku zmoniu nebuna, o zmogutis mielas ir portretukas siltas.
mano, inžinieriška nuomone, fotogeniškumas - tai tikimybė gauti gražų, neiškreiptą žmogų, bet kaip pliakštelėjusSilpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimąpasidarė įdomu, kaip tamsta supranta fotogeniškumą.
mano, inžinieriška nuomone, fotogeniškumas - tai tikimybė gauti gražų, neiškreiptą žmogų, bet kaip pliakštelėjus
Comment
-
Fotogeniskumas kazkokia isgalvota savoka. Fotogenisku zmoniu nera ir nebuvo, tai fotografo darbas, zmogu padaryti, grazesniu, nei jis yra, atvirksciai ar perteikti butent toki koks jis yra. Fotografijos medija tuo ir yra sudetinga bei zavi. Tiesa galit gincytis jog grazus zmones ala fotogeniski geriau atrodo ir pan, bet as su tuo nesutinku. Fotografuojant taip pat nevartoju terminu grazus/negrazus, linkes vadinti idomiais ir neidomiais, veidais asmenybemis etc. Visa kita tera stereotipiniai grozio suvokimai ir krastutinumai.
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąFotogeniskumas kazkokia isgalvota savoka. Fotogenisku zmoniu nera ir nebuvo, tai fotografo darbas, zmogu padaryti, grazesniu, nei jis yra, atvirksciai ar perteikti butent toki koks jis yra. Fotografijos medija tuo ir yra sudetinga bei zavi. Tiesa galit gincytis jog grazus zmones ala fotogeniski geriau atrodo ir pan, bet as su tuo nesutinku. Fotografuojant taip pat nevartoju terminu grazus/negrazus, linkes vadinti idomiais ir neidomiais, veidais asmenybemis etc. Visa kita tera stereotipiniai grozio suvokimai ir krastutinumai.
šiaip, net nesiginčysiu, kad fotografo darbas padaryti žmogų gražiu. tačiau realybė, kurios gerbiamas profesionalas turbūt nepastebi, yra tokia, kad daugybė žmonių pasiima fotokameras ir pleškina į kairę ir dešinę, o tada žiurinėdami rezultatus konstatuoja, kad šitas yra fotogeniškas, nes devyniose nuotraukose iš dešimties jis atrodo gražiai, o va tas visai nefotogeniškas, nes tik kas penkioliktoje nuotraukoje atrodo padoriai. todėl fotogeniškumas visiškai nepaseno ir niekur nedingo, bent jau liko žemesniuose sluoksniuose.
o pabaigoje visai suvėlei skirtingus terminus, bet pasigirti pavykoSilpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
čia gal kažkoks bugas, bet visada, kai keletą kartų prieš išleisdamas į eterį pranešimą,paspaudžiu "peržiūrėti", man išmeta sql server error ir po to du pranešimus iš eilės, arba tipo negalima rašyti dviejų per trumpą laiko tarpą (60s berods)
šitą tekstą irgi rašau vietoje prasidubliavusio pranešimo.Paskutinis taisė aesde; 2007.12.28, 20:35.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
man tikrai buvo įdomu. ir man priimtini visi požiūriai - tiek Niko (kad tai susiję su buvusiom techninėm problemom), tiek tamstos (objekto fotogeniškumas yra tiesiogiai proporcingas fotografo profesionalumui), tiek ta tikimybių versija, kurią aš pateikiau.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Parašė ievutu Rodyti pranešimąO žiūrėkit ar yra kur tema kaip fotografuoti naktį? kur klausti reikia? Prašau pasakykit
Comment
Comment