Jau trečioji ? Pastebėjau keiti kaip kojines.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žmonės-darbas-patalpose ir ....
Collapse
X
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimąJau trečioji ? Pastebėjau keiti kaip kojines.
Juk matai, kad ta pati, kaip ir antrojoje foto
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąNe, čia antroji ta gražėsnė už pirmają... O dėl 50mm sakau, nes jie būna šviesiausi ir jei nori fotkint prietemoje ar kambaryje be blico, reikia bent f1,4
na tai kiek kainuoja išduosi?
Is tikruju pirmoji buvo, sakyciau, nepalyginamai grazesne uz antraja. As ir pats pastebejau, kad zmoniu foto kartais visiskai skiriasi nuo realybes. Idomu, kodel
O mano 10-20mm Sigma EX DC HSM kainavo apie 1400Lt, kuri pirkau Singapuro Simlim Square, berods... tikras rojus fototechnikos megejams
Comment
-
Tai ten ir pirkai plačiakampį? Čia gimtinėj apie 2k kainuotų? Žinoma, kad iškraipo tas 10mm portetui kuo daugiau, tuo geriau, plačiakampis tik dangoraižiams iš arti tinka ir šiaip pažaidimams, o portretus daro nuo 50mm iki daug tik patalpoj daug neatsitrauksi, tai ir siūlau 50mm. Ne toks ir brankus kanonui ~1k lietuviškų kainuoja... O aš ne apie tą kainą kalbėjau
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąTai ten ir pirkai plačiakampį? Čia gimtinėj apie 2k kainuotų? Žinoma, kad iškraipo tas 10mm portetui kuo daugiau, tuo geriau, plačiakampis tik dangoraižiams iš arti tinka ir šiaip pažaidimams, o portretus daro nuo 50mm iki daug tik patalpoj daug neatsitrauksi, tai ir siūlau 50mm. Ne toks ir brankus kanonui ~1k lietuviškų kainuoja... O aš ne apie tą kainą kalbėjau
Man ir paciam darosi baisu, pagalvojus, kiek visas sitas hobis man kainuoja
P.S. sis kainuoja tik apie 1000Lt: http://www.vilbrafoto.lt/index.php?id=122&pid=4592
Manau, cionais pavyktu rasti pigiau, taigi, panasu, kad ikalbejaiPaskutinis taisė John; 2007.09.28, 15:15.
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąNebūtinai vien merginų...„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Savo jaunystę jis praleido Sibire, žinoma ne savo noru, vėliau grįžęs į Lietuvą dirbo žemės ūkyje (arė, pjovė, sėjo, kulė ir t.t. ir taip iki tol kol galėjo), pasistatė namą, vedė, susilaukė dukros, santuoka truko apie 20 metų, vėliau išsiskyrė visą užgyventą turtą palikdamas žmonai ir dukrai (kuri apie tėvą prisimindavo tik, tuomet kai jai pinigų reikėdavo ir kuri pastaruosius 10 metų apie tėvą visiškai pamiršo). Vėl pradėjo gyvenimą nuo nulio, sutiko našlikę, vedė (kartu gyvena iki šiol), toliau kėlė Lietuvos žemes ūkį iki pensijos ir sulaukęs jos, iki pat tol kol galėjo (prieš keletą metų neteko regėjimo). Šiuo metu mėgaujasi pensija, viename iš Lietuvos kaimų.
Štai tokia personažo biografija. Paprastas, geras kaimo žmogus.
Comment
Comment