Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Žmonės-darbas-patalpose ir ....

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Jau trečioji ? Pastebėjau keiti kaip kojines.
    „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Parašė Tadas Rodyti pranešimą
      Jau trečioji ? Pastebėjau keiti kaip kojines.
      Pats tu trecioji
      Juk matai, kad ta pati, kaip ir antrojoje foto

Comment

Ne, čia antroji ta gražėsnė už pirmają... O dėl 50mm sakau, nes jie būna šviesiausi ir jei nori fotkint prietemoje ar kambaryje be blico, reikia bent f1,4
        na tai kiek kainuoja išduosi?

Comment

Parašė Hunte-r Rodyti pranešimą
          Ne, čia antroji ta gražėsnė už pirmają... O dėl 50mm sakau, nes jie būna šviesiausi ir jei nori fotkint prietemoje ar kambaryje be blico, reikia bent f1,4
          na tai kiek kainuoja išduosi?
          Na matai, kaip netiksliai viska perteikia mano kamera
          Is tikruju pirmoji buvo, sakyciau, nepalyginamai grazesne uz antraja. As ir pats pastebejau, kad zmoniu foto kartais visiskai skiriasi nuo realybes. Idomu, kodel
          O mano 10-20mm Sigma EX DC HSM kainavo apie 1400Lt, kuri pirkau Singapuro Simlim Square, berods... tikras rojus fototechnikos megejams

Comment

Tai ten ir pirkai plačiakampį? Čia gimtinėj apie 2k kainuotų? Žinoma, kad iškraipo tas 10mm portetui kuo daugiau, tuo geriau, plačiakampis tik dangoraižiams iš arti tinka ir šiaip pažaidimams, o portretus daro nuo 50mm iki daug tik patalpoj daug neatsitrauksi, tai ir siūlau 50mm. Ne toks ir brankus kanonui ~1k lietuviškų kainuoja... O aš ne apie tą kainą kalbėjau

Comment

Tai ten ir pirkai plačiakampį? Čia gimtinėj apie 2k kainuotų? Žinoma, kad iškraipo tas 10mm portetui kuo daugiau, tuo geriau, plačiakampis tik dangoraižiams iš arti tinka ir šiaip pažaidimams, o portretus daro nuo 50mm iki daug tik patalpoj daug neatsitrauksi, tai ir siūlau 50mm. Ne toks ir brankus kanonui ~1k lietuviškų kainuoja... O aš ne apie tą kainą kalbėjau
              Hunter, as pazadejau pats sau, kad po paskutinio pirkinio (sio Sigmos placiakampio) reiks uzraukti su bet kokiais naujais pirkiniais fotografavimui. Bet sarase jau atsirado blykste ir tavo siulomas 50mm
              Man ir paciam darosi baisu, pagalvojus, kiek visas sitas hobis man kainuoja

P.S. sis kainuoja tik apie 1000Lt: http://www.vilbrafoto.lt/index.php?id=122&pid=4592
              Manau, cionais pavyktu rasti pigiau, taigi, panasu, kad ikalbejai
              Paskutinis taisė John; 2007.09.28, 15:15.

Comment

Apie kurį čia hobį? ar apie abu?

Comment

Hunter, ka tu cia dabar kalbi
                  Juk zinai, kad mano hobis tera dangoraiziai ir fotografavimas.

Comment

Ir azijietės mergaitės

Comment

Ir azijietės mergaitės
                      Demaskavai

Comment

Jedi power!

Comment

/\ Merginų numylėtinis

Comment

Nebūtinai vien merginų...

Comment

Parašė enigma Rodyti pranešimą
                              Nebūtinai vien merginų...
                              Jau kažkas aiškėja.
                              „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Comment

Va kur "merginų" numylėtinis...

Comment

/\
                                    Šis žmogus per savo gyvenimą matė daug šilto ir šalto, bet daugiau šalto, todėl paprašysiu Hunte-r nesišaipyt iš nuotraukos personažo.

Comment

Nu juk nesišaipau... Bet ką matau tą komentuoju, jei nori kad žmonės manytų kitaip, prašom aprašyti nuotrauką ir situaciją...

Comment

Savo jaunystę jis praleido Sibire, žinoma ne savo noru, vėliau grįžęs į Lietuvą dirbo žemės ūkyje (arė, pjovė, sėjo, kulė ir t.t. ir taip iki tol kol galėjo), pasistatė namą, vedė, susilaukė dukros, santuoka truko apie 20 metų, vėliau išsiskyrė visą užgyventą turtą palikdamas žmonai ir dukrai (kuri apie tėvą prisimindavo tik, tuomet kai jai pinigų reikėdavo ir kuri pastaruosius 10 metų apie tėvą visiškai pamiršo). Vėl pradėjo gyvenimą nuo nulio, sutiko našlikę, vedė (kartu gyvena iki šiol), toliau kėlė Lietuvos žemes ūkį iki pensijos ir sulaukęs jos, iki pat tol kol galėjo (prieš keletą metų neteko regėjimo). Šiuo metu mėgaujasi pensija, viename iš Lietuvos kaimų.

Štai tokia personažo biografija. Paprastas, geras kaimo žmogus.

Comment

Iš veido matosi, kad geras... Tai va iš kart taip reikėjo Bet ką aš blogo pasakiau?

Comment

Working...
                                          X