Parašė gytis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žmonės-darbas-patalpose ir ....
Collapse
X
-
Parašė gytis Rodyti pranešimąkaunaz, abejoju ar pažystamos foto darytos netoli Molėtu esnčiame kaime Kijieliuose, o tiksliau tam kaime esančioje senoje fermoje
Comment
-
Hunter, mane stebina tavo sugedimo lygis... kodel iskart k? Ne jokia k, o tiesiog bandymas fotografuoti zmones patalpoje. Sita sriti noreciau papraktikuoti labiau.
Beje, supratau, kad tikrai reikia padorios blykstes (kazkada berods vytauc minejo, kaip tai viska keicia fotografuojant patalpose). Idomu, kiek toks geris kainuoja?Paskutinis taisė John; 2007.09.27, 11:54.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąHunter, mane stebina tavo sugedimo lygis... kodel iskart k?*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Blykstė gerai, bet šviesus objektyvas dar geriau, pirk 50mm f1,2 bet labai brangus daiktas, arba 50mm f1,4 apie 1k lietuviškų... O blykstė irgi apie 1k kanono ar 1,5k O ar ne tu buvai K azijietę parsivedęs ir fotkinai? Dėl to kitų minčių ir nekyla Gražios, nors kiek turiščių mačiau Lietuvoj tai dauguma mažos ir kresnos A va pasaulio miestuose jau visokių gali pamatyti, ten jų apskritai daugiau, kaip ta mano nuotrauka iš Salzburgo
Comment
-
Kažkaip šioje nuotraukoje (http://img20.imageshack.us/img20/356/img7074bu6.jpg) ant kanapos matos John paguldytos kelnės ar marškiniai, ar kas ten John?Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąAzijos merginos pačios gražiausios.
Parašė 99 Rodyti pranešimąKažkaip šioje nuotraukoje (http://img20.imageshack.us/img20/356/img7074bu6.jpg) ant kanapos matos John paguldytos kelnės ar marškiniai, ar kas ten John?
Comment
-
@Hunter
na del 50mm nebuciau toks tikras... pastarosios darytos su 10-20mm Sigma, nustatyta ties 10mm (na realiai gal ir daugiau gaunasi, bet visvien tikrai ne 50). Platus stiklas siam tikslui tiesiog nepamainomas... nors ir uz pastaraji paklojau beveik £300 (1500Lt). Del kresnumo, taip buna visaip. Taciau daugelis visgi turi puikias formas. Pvz pirmosios foto subjektas turejo absoliuciai idealia forma net ir ziurint is beprotiskiausiu vyrisku fantaziju perspektyvos... nieko panasaus anksciau matyti neteko, tiesiog kaip is pasakos, visiskai neperdedant (jeigu ir yra kas negerai, tai nebent del objektyvo iskraipymu)
Vienintele priezastis, kodel daugelis tokiu mergaiciukiu nera supermodeliai, yra ta, kad jos tiesiog neatitinka ugio reikalavimu t.y. kazkur tarp 150 ir 155cm (reiktu kazko ties 180 ar daugiau... nors nelabai suprantu, kam to reikia). Nepaisant to, proporcijos daznai buna lyg nulietos.
@99
matau esi pilnas visokiu nesvankiu minciu. Man net i galva nebutu atejusi mintis ka nors fotografuoti be kelniu. Jei neklystu, ten tiesiog kazkoks lovos uztiesalas ar panasiai
@Giedra70
aciu dievui (o gal Budai?), bet visos foto su zmonemis liko sveikos. Nebus tik pasakisku Honkongo dangoraiziu (iskaitant ir su naktiniu lazeriu show) ir Singapuro blizgesio... nors gal reikia tai tiesiog pamirsti... juk ne paskutinis kartas, kai ten esame
Comment
Comment