Parašė liutass
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žmonės-darbas-patalpose ir ....
Collapse
X
-
Parašė zydrunasss Rodyti pranešimąAkvile, zmones kalba, kad 5 kanalas priklauso Zuokui. Ar tai tiesa? Ar cia paleista dar viena antis?Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Na jei Zuoko tame sarase dar nera, tada irasyk ten mane, bet su 50prc akcijeliu O kaip to kanalo padetis? Nenuostolingai dirba? Gal kokiu nauju laidu idomiu turi? Seniau prisimenu Discovery laidas kai kurias versdavo, tai jei uztaikydavau, tai idomu budavo paziuret... O kuo pati dirbi, jei ne paslaptis?
Comment
-
Na jei Zuoko tame sarase dar nera, tada irasyk ten mane, bet su 50prc akcijeliu
O kaip to kanalo padetis? Nenuostolingai dirba?
Gal kokiu nauju laidu idomiu turi? Seniau prisimenu Discovery laidas kai kurias versdavo, tai jei uztaikydavau, tai idomu budavo paziuret...Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Cia vienas mano pirmuju (gal ir pats pirmas) bandymas daryti portreta. Paskutiniu metu mane eme zaveti sitos srities fotografija, taigi bandysiu sukurpti ka nors rimtesnio per artimiausias atostogas
Beje, prisiminiau Vytauc pastebejimus apie geros blykstes privalumus... atrodo, kad teks isigyti dar viena "prieda" kamerai (sues visas mano "santaupas" tie nelemti aparatai ir ju priedai )
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąVaje, John, kas bus, kai ši nuotrauka pasklis tavo parapijoje?
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąVaje, John, kas bus, kai ši nuotrauka pasklis tavo parapijoje?
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąGraži, John, mergina. Tailandietė gal kokia?
Comment
Comment