Na jei Zuoko tame sarase dar nera, tada irasyk ten mane, bet su 50prc akcijeliu O kaip to kanalo padetis? Nenuostolingai dirba? Gal kokiu nauju laidu idomiu turi? Seniau prisimenu Discovery laidas kai kurias versdavo, tai jei uztaikydavau, tai idomu budavo paziuret... O kuo pati dirbi, jei ne paslaptis?
Cia vienas mano pirmuju (gal ir pats pirmas) bandymas daryti portreta. Paskutiniu metu mane eme zaveti sitos srities fotografija, taigi bandysiu sukurpti ka nors rimtesnio per artimiausias atostogas
Beje, prisiminiau Vytauc pastebejimus apie geros blykstes privalumus... atrodo, kad teks isigyti dar viena "prieda" kamerai (sues visas mano "santaupas" tie nelemti aparatai ir ju priedai )
Neesu ekspertas, bet vizualiai atrodo, kad tos mergaites etnines saknys turetu buti is Tailando ir galbut koks 1/4 is Indijos (nors galiu ir klysti). Siaip tuose krastuose gyvena ivairiu etniniu pakraipu zmones, nors dazniausiai taip asimiliavesi, kad visiskai nekalba savo proteviu kalba ir net nelabai zino, is kur jie kile. Idomi salis tas Tailandas...
Comment