Kazkaip paskutiniu metu labai pradejau linkti i zmoniu fotografija, nors tai man visiskai nauja ir nepazistama sritis. Aisku gatveje galima visko uzfiksuoti, bet noretusi, kad kazkas pamodeliuotu butent tokiam tikslui... bet cia ir problema, kad nelengva ka nors rasti tikiai idejai. Nors vienas mano megstmas fotografas Flickr'e, atrodo, turi gera tokios "sprendimo" buda, panaudojant siam tikslui laisvo elgesio mergeles http://www.flickr.com/photos/peterkl...410895/detail/
Aš daugiau apie kampą, nei apie merginą (teatleidžia man jinai)
Na as visaip sukinejausi aplinkui, nes nesinorejo listi i akis su savo Canono 300mm "vamzdziu", be to viskas buvo seselyje ir jau vakarop, taigi kokybe kentejo gan smarkiai
Na as visaip sukinejausi aplinkui, nes nesinorejo listi i akis su savo Canono 300mm "vamzdziu", be to viskas buvo seselyje ir jau vakarop, taigi kokybe kentejo gan smarkiai
Bent jau "tikra" gavosi. Pozavimas ne visada į naudą fotografijai, dažnai dingsta žmogaus natūralumas ir telieka nuotrauka tinkama tik pasui.
Nepasakyčiau, kad vulgariai. Atrodo tipiškai Turiu savo požiūrį, nesakau, kad ji negraži. Bet nenorėčau klube (pavyzdžiui) nesugebėt atsirinkt savo merginos tarp likusios jų krūvos
Šiaip kažkaip nelabai smagu aptarinėti žmogų, kurio nuotrauka galbūt visai ne jo noru buvo čia patalpinta
Nevelnio Mergaite labai grazi, taciau taip pat ne mano stiliaus, o tai jog tokiu daug ir visos panasios, nes visos grazios, ju grozio nesumenkina, tuo tik didziuotis lietuviams reiketu
Comment