Vaidai, o Phuong mobilaus telefono numerį turi ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žmonės-darbas-patalpose ir ....
Collapse
X
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
-
Trumpai.
Skyriuje gulėjo vaikas, Andrius. Su neįtikėtinai reta ir siaubinga liga - liaud. "stikliniai kaulai". Pats jis iš labai toli (300km), šeima "nelabai gera", tai ligoninėje guli po keleta menėsių. Vienžo, nesiseka. Bet žmogus jis "auksinis", nuostabus jaunuolis.
Ir kažkokie svoločiai, naktį iš jo spintelės pavogė mobilų telefoną. O ką jam reiškia mobilus, manau visi supras. Taigi po savaitės skambučių(kiek mano tiek ir personalo) pavyko prisišaukti TV pagelbą
Ir jie atvažiavo prieš valandą iki to kai pats išvažinėjau iš ligoninės.
Štai tokia istorija.
PS. Andriau laikykis, dar GYVENSIM!
Comment
-
Tik neseniai pastebėjau,kad žmones fotografuoti yra labai įdomu.Tačiau kol kas ima baimė fotkinti nepažįstamą žmogų,todėl retas kuris kadras pasitaiko geresnis.Reikia dar daug mokintis,tad šios foto gana paprastos.
Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Osiz, sveikintina. Zmogus isties yra pats idomiausias objektas. Nors is technines puses ir turinio atzvilgiu sie kadrai tikria ne geriausi, taciau svarbiausia ta baime fotografuoti nepazystamus iveikti. Nepamirsk sypsotis ar pasakyt aciu ir viskas bus gerai, kas antras kupron neduos gi, o ir kas dvidesimtas vargei
Comment
-
Cholerikas,ačiū už padrąsinimą.Žmogus tikrai yra pats įdomiausias objektas,neprilygsta jam jokie pastatai kad ir kokio architektūrinio grožio jie turėtų.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąaciu Zydrunui ir Oziui
Zmones fotografuoti isties labai idomu, viena karta buvo idomus ivykis, fotkinau miesto sode seip ir trys dedes(2x2) priejo graziai paprase istrinti su jeis nuotraukas taip ir padariau..
Comment
Comment