si kadra uzfiksavau baskirijoje, pietiniame urale... Gimines mums suorganizavo kelione i gretima kaima kuriame vyko kazkokia svente. panasiai kaip pas mus Jonines. man atrodo, kad panasiai tuo pat metu ir vyko.. Svente vadinasi sabantuj.
tos kautynes taip pat kaip suprantu yra tradicijna.. Laimetojo jau laukia prie medzio priristas avinas.
si kadra uzfiksavau baskirijoje, pietiniame urale... Gimines mums suorganizavo kelione i gretima kaima kuriame vyko kazkokia svente. panasiai kaip pas mus Jonines. man atrodo, kad panasiai tuo pat metu ir vyko.. Svente vadinasi sabantuj.
tos kautynes taip pat kaip suprantu yra tradicijna.. Laimetojo jau laukia prie medzio priristas avinas.
Na ir pasisekė gi jam. Nuo gyvenimo tikslo skiria tik kamštelis
Galėtų pradėt naują alų gamint. Buteliui atidaryti reikėtų įveikti kokį nors galvosūkį, kuris reikalautų bent gramo smegenų (kaip panašų mechanizmą pritaikyti tarai - dar vienas galvosūkis).
Taip, aparatas nemažas. Paprašiau pabandyt ir dabar tikrai galiu pasakyti - noriu D200 Valdymo patogumas bei vaizdo per ieškiklį dydis tikrai verti to ekstra dydžio ir svorio
Aha, pats buvau nustebęs Įdomiausia buvo stebėti, kaip jisai be jokių problemų spaudinėjo savo D200 mygtukus nykščiais, kurių nagai ~2cm ilgio. Vat jums ir Nikono ergonomika
Na ir pasisekė gi jam. Nuo gyvenimo tikslo skiria tik kamštelis
Galėtų pradėt naują alų gamint. Buteliui atidaryti reikėtų įveikti kokį nors galvosūkį, kuris reikalautų bent gramo smegenų (kaip panašų mechanizmą pritaikyti tarai - dar vienas galvosūkis).
/\
Manau tada neužtektų viso pasaulio galvosūkių, mįslių ir pan.
„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Nepadėtų Susirastų kitą būdą buteliui atsidaryti, o rinka net iš to pasipelnytų, gamintų prietaisus skylutėms stikle prasigręžti O uždavinius bei mįsles spręstų "Aš", bei į jį panašūs
Tibeto vienuoliai lėtai bei kruopščiai kuria "Mandala" - sudėtingą piešinį iš spalvoto smėlio. Šis ritualas simbolizuoja pasaulio laikinumą - viena svarbiausių jo dalių yra užbaigto piešinio sunaikinimas.
Sunaikinimas (ganėtinai ilga ceremonija) - šiandien po pietų. Deja, turiu kitų planų, tačiau jei kartais pavyktų suderint, gal ir nuvažiuosiu pafotografuot.
Comment