Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Žmonės-darbas-patalpose ir ....

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Ir gerai, John, padarei.

Comment

Parašė enigma Rodyti pranešimą
      Ir gerai, John, padarei.
      Kazkaip paskutiniu metu labai pradejau linkti i zmoniu fotografija, nors tai man visiskai nauja ir nepazistama sritis. Aisku gatveje galima visko uzfiksuoti, bet noretusi, kad kazkas pamodeliuotu butent tokiam tikslui... bet cia ir problema, kad nelengva ka nors rasti tikiai idejai. Nors vienas mano megstmas fotografas Flickr'e, atrodo, turi gera tokios "sprendimo" buda, panaudojant siam tikslui laisvo elgesio mergeles http://www.flickr.com/photos/peterkl...410895/detail/

Comment

Kampo tai galėjai ir geresnio paieškot, dabar mergina atrodo kaip koks pusbrolis Itas iš Adamsų
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Tu čia, Mantaz, truputį žiaurokai apie tą merginą. Bet, kaip sakoma, dėl skonio nesiginčijama.

Comment

Parašė enigma Rodyti pranešimą
            Tu čia, Mantaz, truputį žiaurokai apie tą merginą. Bet, kaip sakoma, dėl skonio nesiginčijama.
            Aš daugiau apie kampą, nei apie merginą (teatleidžia man jinai)
            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz Rodyti pranešimą
              Aš daugiau apie kampą, nei apie merginą (teatleidžia man jinai)
              Na as visaip sukinejausi aplinkui, nes nesinorejo listi i akis su savo Canono 300mm "vamzdziu", be to viskas buvo seselyje ir jau vakarop, taigi kokybe kentejo gan smarkiai

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                Na as visaip sukinejausi aplinkui, nes nesinorejo listi i akis su savo Canono 300mm "vamzdziu", be to viskas buvo seselyje ir jau vakarop, taigi kokybe kentejo gan smarkiai
                Bent jau "tikra" gavosi. Pozavimas ne visada į naudą fotografijai, dažnai dingsta žmogaus natūralumas ir telieka nuotrauka tinkama tik pasui.

Comment

Jedi power!

Comment

Tobulas grožis
                    Mano darbai deviantart'e

Comment

Lėlės Barbės "grožis"

Comment

Parašė osiz Rodyti pranešimą
                        Tobulas grožis
                        turbūt jas "gamina" serijine gamyba. Galėtum ant užpakalio ir numeriuko paieškot.
                        Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                          turbūt jas "gamina" serijine gamyba. Galėtum ant užpakalio ir numeriuko paieškot.
                          Kam taip žiauriai?
                          Mano darbai deviantart'e

Comment

Tai kad vulgariai atrodo mergina...

Comment

Nepasakyčiau, kad vulgariai. Atrodo tipiškai Turiu savo požiūrį, nesakau, kad ji negraži. Bet nenorėčau klube (pavyzdžiui) nesugebėt atsirinkt savo merginos tarp likusios jų krūvos

Šiaip kažkaip nelabai smagu aptarinėti žmogų, kurio nuotrauka galbūt visai ne jo noru buvo čia patalpinta
                              Paskutinis taisė ; 2007.05.11, 17:51.
                              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Jau tada geriau jokios, nei kad tokia.

Comment

Gal jūs ir teisūs.Velnias,matyt,menką grožio supratimą turiu
                                  Mano darbai deviantart'e

Comment

Nevelnio Mergaite labai grazi, taciau taip pat ne mano stiliaus, o tai jog tokiu daug ir visos panasios, nes visos grazios, ju grozio nesumenkina, tuo tik didziuotis lietuviams reiketu

Comment

Ir didžiuojamės bet renkamės ne tokias ryškias.

Comment

Nesikabinekite prie mergaites grozio, tikrai grazi

Beje, ar tik man taip pasirode, ar tikrai ji primena viena gan zinoma aktore (Scarlet Johansen is "Lost in Translation")? http://farm1.static.flickr.com/140/3...da2ba91f93.jpg
                                        Paskutinis taisė John; 2007.05.13, 03:58.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                                          Nesikabinekite prie mergaites grozio, tikrai grazi

Beje, ar tik man taip pasirode, ar tikrai ji primena viena gan zinoma aktore: http://farm1.static.flickr.com/140/3...da2ba91f93.jpg
                                          nu ir panasumas

Comment

Working...
                                          X