o beje kur dingo parasa prie nicku apie turima fototechnika? kazkaip buna visai idomu palyginti vieno ar kito fotiko darba ir aisku fotografo
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žmonės-darbas-patalpose ir ....
Collapse
X
-
Parašė dts Rodyti pranešimąo beje kur dingo paraia prie nicku apie turima fototechnika? kazkaip buna visai idomu palyginti vieno ar kito fotiko darba ir aisku fotografoMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąMus tuose krastuose megsta daugmaz visi ir visur: tiek Tailande, tiek Malaizijoje, tiek Singapure ir turbut visuose kituose Azijos krastuose. Nezinau, kodel taip yra, bet mums tai yra tikrai gerai
Comment
-
Aciu, Buduli.
Man paciam labai silti (ar netgi karsti ) prisiminimai sujudina sirdi ziurint i sitas savo nuotraukas. Londonas dabar atrodo toks saltas, liudnas ir pilkas. Net sunku patiketi, kad tai tikrai buvo. Atrodo lyg pasaka ar grazus sapnas, kuris truko labai trumpai.Paskutinis taisė John; 2006.10.17, 03:23.
Comment
-
Parašė Budulis Rodyti pranešimąNeseniai pastatyta Pritzker'io muzikinė estrada jau tapo Chikagos puošmena ir pasididžiavimu. Čia kelis kadrus padariau pavasarį, eidamas pro šalį, kai darbininkai blizgino jį naujam sezonui:
Comment
-
Parašė Giedra70 Rodyti pranešimąKokie koncertai čia vyksa?beg, borrow and steal
Comment
-
Kolegos fotografai kelionėje į Lake District:
(parašykit, jei nuotraukos nesimato - nežinau, ar facebook leidžia hotlinkus)
Kol Bruno bando mano 18-70 mm Nikkor'ą, aš jį nufotografavau su jo 50 mm F/1.8 (beje, jau pradėjau taupyti pinigus šiam puikiam objektyvui )
Pabaigai - keletas "spyshot'ų" su 300 mm
Comment
Comment