Beje patiesinti nuotrauką visada gali su PS O šiaip įmesk ir originalą, man visai patinka vaizdelis, tiesa tą tilto liekaną (kairėje, apačioje) reikėtų nukirpti ir tada patiesinti nuotrauką.
Turiu su tuo nesutikti... Mano nuomone, originalas atrodo geriau, o po auskariuko pataisymų - išvis super
Tai jau taip, jau "tyras" originalas ziurisi daug mieliau, nei su tuo efektu
Beje su kadru galima ir daugiau pazaisti, mano pakeitimai, buvo daugiau ar maziau orentuoti i pirma nuotraka sioje temoje. Siaip gal is ties vertetu nupjauti vandens dali, nors boksto seselis graziai ziurisi vandenyje, bet jo daugoka Siaip aisku visus bandymus palieku nuotraukos autoriui
va kame ir auskariuko talentas - is prastos nuotraukos sugeba apdirbes sedevra padaryti
Jo jo toks cia ir talentas .... Siaip as kaip pats daznai sakau, nuotrauka turi graziai ziuretis naturaliai, o tik veliau smulki kosmetika su kompu o ne atvirksciai
Man atrodo, kad labai grazu. Ir labai tinka tas pritaikytas photoshop efektas. Liuks !
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
O auskariuk po tavo kosmetiniu pakeitimu man si nuotrauka tikrai labiau patinka nei tas mano photoshop variantas Su PS dar nesu patyres
Aisku del fotiko, siaip maciau foto info, nuotrauka daryta su EOS 300D, bet mane nustebino, ne kurie cia tavo pasisakymai, tad paklausiau
O kas liecia PS, kaip jau esu minejas anksciau, nenaudoju as jo... o sioje nuotraukoje, minimaliai kosmetika atliko viena paprasta Canon programele, bei su kita uzmestas remelis ir tiek .....
Man atrodo, kad labai grazu. Ir labai tinka tas pritaikytas photoshop efektas. Liuks !
O man atrodo taip :
Ten kur dauguma (bent kazkiek ismano fotografijoje) vertins nuotrauka 8-10 tu duosi 1-2....
O ten kur dauguma (ta pati) vertins 1-5 tu ivertinsi 10...
Comment