Tai kad nelabai padeda vaistai. Vienintelis dalykas, kuris padeda - jūra. Tai jei nepavyksta gegužės gale - birželio pradžioj bent savaitę prie jūros pagulėt, taip ir "džiaugiuosi" tuomet varvančia nosim visą vasarą Šiaip kiek naudojau vaistų, praktiškai niekas nepadeda. Dalyvavau net Šveicarų mokslininkų eksperimente šia tema, bet rezultatas vėl nulinis... Ką jau padarysi, vieniems žmonės nieko nėra skaniau už ką tik nupjautos žolės kvapą, o aš jo bijau kaip maro
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gamtos / Kaimo nuotraukos
Collapse
X
-
jei paguos, tai ne tau vienam taip Tik man siek tiek geriau del to, kad as iki liepu zydejimo dar galiu eit bet kur ir daryt bet ka O paskui jau net senamiestyje ant suoliuko po liepom vengiu sedet, ir i miskus eit ir ne tik nosis bega, bet dar ir dusuliai prasideda aij bet pripratau per n metu ir kazkaip vaistuku "prisifarsiruoju" ir gyvenu Ir stengiuosi saves nevarzyt, kad man to negalima, ar ano.... del viso pikto visada kokiu nors stipresniu vaistuku dar isimetu ir viskas geraiLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė zydrunasss Rodyti pranešimąAkvile, atvirumas islaisvina zmogu....
o cia dar siek tiek kaimo ir miskelio
Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąO visgi tai tema, kurioje dedamos gamtos ar kaimo nuotraukos, o ne guodžiamasi dėl sveikatos. Būtų gerai, kad šio principo būtų laikomasi.
Grieztas, Mantai, gireztas......
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąNe griežtas, o cinikas.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąAntroj nuotraukoj kampas ,spėju, koks 12mm.
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąTavo D20 ? Ir ten vis tiek crop faktorius 1,6 ? Keista... Bet kokybė beveik chirurginė...
Comment
-
Ariella
-
Ariella
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąTeko prieš gerą dešimtmetį būti Sedoje - mielas žemaitiškas miestukas.
Comment
Comment