Tai va viena kata isejau i lauka pamaciau kad mane supa nuostabus vaizdai.Tai nusprendziau juos nufotografuoti.Prasau pasakykit ko man truksta ir panasei.Aciu isanksto!! [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG]
Nzn neziurejau bet prasau pasakykit ko man truksta ir panasei priemu betkokia kritika , bet sveika kritika.
Tai būtų malonu, kad kitą kartą pažiūrėtum. Trūksta tau dar labai daug ko, kadangi šios nuotraukos nei įdomumu, nei padoriu kampo parinkimu anaiptol nepasižymi.
Didziausia ir storiausia knyga - Internetas, o daugiau, tai po knigynus reik pasivaikscioti, ten yra ir "Fotografijos ABC" ir visokiu "Skaitmenine Fotografija", kuriose visi pagrindai puikiai isaiskinti.
Norejau pafotkinti ledus is arciau, bet mano blicai nenorejo dirbti kartu. Kol kovojau su technika, ledas po kojom pradejao skleisti itartinus garsus. Nesinorejo pakartoti tavo nuotikiu
O siap saltis pagerina nuotrauku kokybe. Matrica maziau kaista, todel maziau triuksmu buna
mano manymu kaip tau S_P sita foto tikrai ne pagal tavo galmybes atlikta. kas cia per rausvas plemas viduri foto?
Tas plemas yra toks kosminis objektas vardu Saule. O rausvas del to, kad dangus buvo ne visiskai giedras
Nezinojau, kad man yra numatyti kitokie standartai. Noreciau juos pamatyti . As gi negaliu kasdiena kepti geras nuotraukas, turiu tureti teise ir i broka
Comment