Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gamtos / Kaimo nuotraukos
Collapse
X
-
kaip aš jum pavydžiu visiems - galit sau laimingi po miškus, pievas bei kaimus lakstyt, ezeruose pliuskentis... O aš dvi valandas praleidau kaime aną savaitę, ir "snargliavausi" dvi dienas po to.... Bjaurią šienligės formą turiu.... Vasarą praktiškai pailsėt galiu tik mūsų nulaižytam pajūry, su druskų prisodrintu oru. Kartais pagalvoju, kad nekenčiu vasaros...
-
Parašė zydrunasss Rodyti pranešimąVisados jauciu nostalgija Paneveziui, svarus ir labai tvarkingas miestas. Svajone - jame gyventi....
Komentuoti:
-
Parašė zydrunasss Rodyti pranešimąVisados jauciu nostalgija Paneveziui, svarus ir labai tvarkingas miestas. Svajone - jame gyventi....
Komentuoti:
-
Visados jauciu nostalgija Paneveziui, svarus ir labai tvarkingas miestas. Svajone - jame gyventi....
Komentuoti:
-
Garuojančios balos vaizdas suklaidino - Krekenavos regioniniame parke nemažai Nevėžio senvagių yra.
Komentuoti:
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąKartais čia ne Krekenavos regioninio parko vaizdeliai?
Komentuoti:
-
Parašė anaiptol Rodyti pranešimąo galima laisvai rankioti fosilijas ir pasiimti namo?..
noriu trilobito...
Komentuoti:
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąŠiandien aplankiau man prieš tai nė negirdėtą,labai gražią vietovę-Papilės atodangą(Akmenės raj).
noriu trilobito...
Komentuoti:
-
O cia mano kaimas, t.y. sielos kampelis, is kur niekada nesinori isvaziuoti ir visada norisi sugristi Tai labai kalnuota vietove, yra nuostabus piliakalnis nuo kurio atsiveria nuostabus vaizdas, bet gaila nuotrauku neturiu, Gal sia vasara vaziuosiu tai butinai nufotkinsiu...
vietinis stebuklas, du medziai per viduri suauge kotais...
Komentuoti:
-
Dėkui, osiz. Su malonumu pažiūrėjau nuotraukas. Šis tas naujo ir nematyto...
Komentuoti:
-
Šiandien aplankiau man prieš tai nė negirdėtą,labai gražią vietovę-Papilės atodangą(Akmenės raj).Kuo ji ypatinga,galite pasiskaityti pirmoje nuotraukoje.P.S tadux,dėkui už programą,superinė jinai
Štai ir mes vieną fosiliją atradom
Komentuoti:
Komentuoti: