Nemazai turi kinietiskas (apie 200 Lt) kameras kaip vaizdo registratorius... incidento atvejui. Bet tokios kameros nevisai tinka kelių filmavimui. Nors yra ir su mobiliaku filmuojanciu...
Na, perskaičiau senesniam puslapy, kad mokėjai 1000 lt. Gal kiek daugoka, jei tai nėra didelis hobis ar filmuojama tik sau, bet už 200 lt taip pat pinigai į balą.
Reikės ieškoti kažkokio tarpinio varianto.
Nemazai turi kinietiskas (apie 200 Lt) kameras kaip vaizdo registratorius... incidento atvejui. Bet tokios kameros nevisai tinka kelių filmavimui. Nors yra ir su mobiliaku filmuojanciu...
Mobiliakai dabar ne prastesne kokybe filmuoja, jau nekalbant apie dslr'us. Problema yra tik kur juos tvirtinti.... Aš irgi noriu pafilmuoti, bet vis nesugalvoju kaip tą padaryti reiktų.
Na, perskaičiau senesniam puslapy, kad mokėjai 1000 lt. Gal kiek daugoka, jei tai nėra didelis hobis ar filmuojama tik sau, bet už 200 lt taip pat pinigai į balą.
Reikės ieškoti kažkokio tarpinio varianto.
Taip kazkur apie 1000... atrodo 1050Lt... bet tai GoPro. Tos kinetiskos uz 200 ne tam skirtos... jos tik "avarines", filmuoja tik paskutinius 30 min... o tarpiniu variantu yra keleta, viskas priklauso nuo noro/poreikio ir kisenes...
Mobiliakai dabar ne prastesne kokybe filmuoja, jau nekalbant apie dslr'us.
Mobiliakai - nerimta... dslrai - perrimta.
Problema yra tik kur juos tvirtinti.... Aš irgi noriu pafilmuoti, bet vis nesugalvoju kaip tą padaryti reiktų.
Teisingai tai yra pagrindine problema. Sprendziama lengvai ir pigiai jei rankos auga ne taip kaip pas mane, is kitos vietos. Pigiausias tvirtinimas prie keleivio sedynes. Man daug legviau buvo nusipirkti gatava "prisoske" prie stiklo/metalo, nei kazka savo kreivom rankom konstruoti/gaminti.
Kadangi mano video nereikalauja sulėtinimo, bet atvirkščiai jie pagreitinami, 30 fps (NTSC) turėtu užtekti. Galvojau prie 60 fps bus tolygesni video, darant jų pagreitinimą iki x5. Taip gal ir būtu jei rezultas irgi liktu 60 fps... gal reik dar paexperimentuot?...
Comment