[vimeo]20652155[/vimeo]
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
GoPro... automobilio langą
Collapse
X
-
GoPro... automobilio langą
Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012 -
[vimeo]20703573[/vimeo]Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
-
pirktas pas Antaną Petrauską, kainavo -1080 Lt, patenkino, net su atsarga. Del automobilio numeriu, manau galima jei isijungti FullHD, man to nereikėjo dar, naudoju minimalų video režima (r1) tada failo dydis išeina kažkur 4GB per valandą.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąpirktas pas Antaną Petrauską, kainavo -1080 Lt, patenkino, net su atsarga. Del automobilio numeriu, manau galima jei isijungti FullHD, man to nereikėjo dar, naudoju minimalų video režima (r1) tada failo dydis išeina kažkur 4GB per valandą.
Nes nelabai pasitikiu tais reklaminiais klipaisLIETUVA - MAKEDONIJA 110 : 102
Comment
-
Pafilmuot, aišku, galiu, bet kur paskui įkelti? vimeo riboja bitreitą, mažina kokybę. Šiaip darau tik pirmus žingsnius kažką filmuojant/fotkinant su GoPro.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Nedidelis numerio atpažinimo testas videorežime - r1, aplenktas raudonas automobilis, jo numeris per video neatpažintas:
[VIMEO]20708101[/VIMEO]
bet stop-kadras ji parodo:
be to testas rodo kokia yra reali video rezoliucija ir ka rodo vimeo.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
[vimeo]20919232[/vimeo]Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
[vimeo]20925899[/vimeo]Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Naktiniu vaizdu buvo, bet ištriniau, man jie nebuvo įdomūs. Prie progos parodysiu kaip GoPro nakti filmuoja. Aš čia ne dėl GoPro reklamos tema sukuriau, o dėl... bandymų poligono. Noriu patestuoti įrangą skirtingom sąlygom, suprasti kaip apdorojami video failai, sulaukti kritikos... prašyti pagalbos.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
[vimeo]20955311[/vimeo]Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąNaktiniu vaizdu buvo, bet ištriniau, man jie nebuvo įdomūs. Prie progos parodysiu kaip GoPro nakti filmuoja. Aš čia ne dėl GoPro reklamos tema sukuriau, o dėl... bandymų poligono. Noriu patestuoti įrangą skirtingom sąlygom, suprasti kaip apdorojami video failai, sulaukti kritikos... prašyti pagalbos.
Comment
-
Man netinka... ir nelabai reikia. Čia naktinis FullHD:
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimą
Comment
-
Comment
Comment