Labai grazios nuotraukytes, puikus darbas, tik va pavadinimai prie nuotraukyciu tai nepatiko, jei jau yra toks projektas tai tegu buna ir pavadinimai atitinkantys nuotraukas.... o pvz elniai_... labai daug tu paciu pvd, nors elnius maciau gal tik poroje foto. Poto buvo nuotrauka Rundales Pilis, tai ir reikejo parasyti kad ten ji.... arba tada reikejo isvis det be jokiu pavadinimu
ps: tai tik mano asmenine nuomone
Ir su pavadinimasi dirbama. Miestu pavadinimai jau visi pervadinti. Liko tik titulinis.
Ir su pavadinimasi dirbama. Miestu pavadinimai jau visi pervadinti. Liko tik titulinis.
Del titulinio, nesu filologė bet man atrodo teisingiau butu:
Citāda Latvija, o ne Citādā Latvija.
Rodos, pirmas varinatas yra "Kita Latvija", antras - "Kitoje Latvija"
Del titulinio, nesu filologė bet man atrodo teisingiau butu:
Citāda Latvija, o ne Citādā Latvija.
Rodos, pirmas varinatas yra "Kita Latvija", antras - "Kitoje Latvija"
Cia ne as tai nusprendziau. Gal taip ir butu geriau kaip jus sakote. Bet latviu kalbininkai sako ka kita. Kitokia, nuostabi, puiki Latvija. Busvo sakoma jog taip.
kazkaip nervas ima jog negaliu pats to aishkiai sukontroliuoti. Bet priekaistu ne is vieno latvio realiai neishgirdau del esamo pavadinimo.
... Bet priekaistu ne is vieno latvio realiai neishgirdau del esamo pavadinimo.
Gerai, cia gal skonio reikalas. Manau nevienas lietuvis nepasakys kad yra klaidu pavadinimuose "Kita Lietuva" ir "Kitoje Lietuvoje"... bet jie skirtingi.
Gerai, tegul taip ir buna.
Dabar bandau atidaryti linka: http://www.citadalatvija.lv/photogalery/riga/riga
sako: Piedodiet. Nekas nav atrasts. Lūdzu, mēģiniet vēlreiz.
O butent ten maciau tekste netikslumu... gal but dar kur nors, bet ten tiksliai.
Gerai, tegul taip ir buna.
Dabar bandau atidaryti linka: http://www.citadalatvija.lv/photogalery/riga/riga
sako: Piedodiet. Nekas nav atrasts. Lūdzu, mēģiniet vēlreiz.
O butent ten maciau tekste netikslumu... gal but dar kur nors, bet ten tiksliai.
pakeista struktura tinklapio. nuimtas zodis photogalery.
Comment