dar vienas maketas tokio lyg ir nebuvo
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
RU. Projektai Maskvoje
Collapse
X
-
/\ Na man tikrai pakankamai solidžiai atrodo, ne taip kur Maskvos priemiestyje kičo pilna. Sakyčiau gražiai erdvė kaip tik išskaidyta, pabrėžiamas vertikalus pjūvis. Beje, šis chaosas dirbtinai sudaro įspūdį (kas šiuo atveju yra teigiama), jog kvartalo namai buvo statomi skirtingų vystytojų, skirtingu metu (kažkodėl prisiminiau Central Park New York'e, kažkas čia panašaus į labai mini variantą...kuomet prie parko tvenkinio randi ir Metropoliteno muziejų ir 30-tųjų, ir 70-tųjų ir 90-tųjų statybos pastatus - tam tikra sintezė).
P.S.
Kvartalo pavadinimą tai ir geresnį sugalvoti galėjo
Comment
-
kai pirmą kartą pamačiau tuos dangoraižius, vienas iš jų - dešinėje šios nuotraukos pusėje man kažkodėl asociavosi su tarakono patelės ootheca , arba specialiuoju maišeliu jos pilvo apačioje, kuriame ji laiko kiaušinius.
Comment
-
Keli nauji vaizdai:
Galactica Park, Moscow, 2011
Strogino Mixed Use, Moscow, 2010
''Lotos''
Projektas prie MKAD'o
«Воронцовский парк»
“Great Alexander”
“Himki Towers”
Mirnyj
Elito
Normano Fosterio ''Apelsinas''
Paskutinis taisė Maxas; 2008.12.07, 13:18.---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
Comment
-
Parašė JohnKai kas prognozuoja $25 uz bareli... jei tikrai taip ir bus, tai jau pastatytus Maskvos bokstus gali tekti isrinkti ir isparduoti kaip statybines medziagas, kad netektu badauti.
Lietuva uždarys IAE, padidės dujų importas. Bus tų pinigų ir dangoraižių Maskvoj
Jei JAV gyventojai negrįš į urvus nešini titnaginiais kirvukais, prisiminę Burning Man festivalio patirtį, išsikapstys ir rusai!Paskutinis taisė music; 2008.12.17, 07:23.
Comment
-
Kiek kas bekalbėtu kokia Rusija yra košmariškos architektūros šalis šitie Maskvos jų "popsiniai" dangoraižiai labai patinka:
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
cia tau atsakymas
http://www.emporis.com/en/bu/sk/st/tp/ct/?id=100001Altius! Citius! Fortius! :lt:
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimąGražu. Gal ir norėčiau visai Maskvoj gyvent, bet gaila, kad kainos kosminės
O iš viso ar esi ten buvęs gyvenime?Paskutinis taisė oranger; 2010.01.06, 19:57.
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąKiek kas bekalbėtu kokia Rusija yra košmariškos architektūros šalis šitie Maskvos jų "popsiniai" dangoraižiai labai patinka:
Comment
-
Moscow International Business Center (Moskva-City) su pabaigtu statyti "Evolution Tower":
Moscow Intrnational Business Center at night by Anatoly V., on Flickr
Moscow City by Murat, on Flickr
Night roofs2 by k0rZzik, on Flickr
Comment
-
Keli šviežesni Moskva City vaizdai.:
Moscow City, Russia by Andrey Filippov 安德烈, on Flickr
View of the Moscow International Business Center from Vorobyovy Gory and view of the Moscow river. by Ivan Volchek, on Flickr
Moscow skyline by Antonio Manteca, on Flickr
Comment
Comment