Parašė liutass
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
RU. Projektai Maskvoje
Collapse
X
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąIr tai yra blogąją prasme džiunglės, o medį kokį rasti turbūt retenybė Neišraiškingas miestas...
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąJeigu nebuvai ten, tai nesakyk taip. Tų parkų ir skverų ten yra devynios galybės. Tiesiog jie nelabai išsiskiria dėl to, kad buvo foftografuota žiemą. O dėl to neišraiškinguvo, tai tu labai greitai pakeisi savo nuomonę, kai tik ten nuvyksi
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąGal Maskva ir graži , bet nuotraukose to nematau. Rusijoje tik St. Peterburge buvau, bet net ir žiemą Peterburgas atrodo išraiškingesnis nei Maskva iš šių nuotraukų
Comment
-
Neseniai per rusų žinias kalbėjo apie naują įstatymą, nuo šiol reguliuosiantį daugiabučių statybą Maskvos priemiesčiuose. Paminėsiu keletą svarbesnių detalių:
1. Didžiausias daugiabučių aukštų skaičius 17a.
2. Padidintas kiemų plotas butų skaičiaus atžvilgiu ( nepaminėjo, kiek )
3. Fasadai negali būti tinkuoti ir nudažyti, nes po kurio laiko dažai nusilups ir teks perdažyti. Tad nutarta lesti fasadus daryti tik iš paprastų plytų arba plytelių.
Man nepatiko tai, kad šis įstatymas neliečia jau pradėtų vykdyti projektų, tai reiškia, kad jei jau pradėjo kasti duobę 25a. daugiabučiui, niekas jau pretenzijų nereikš. Negerai...
Comment
-
Mirax Group построит в Москве небоскреб, каждый этаж которой будет
вращаться вокруг центрального ядра здания независимо от других этажей.
Об этом сообщает газета «Ведомости» со ссылкой на пресс-релиз компании.
Соглашение об этом подписано с архитектором Дэвидом Фишером, который
обладает патентом на концепцию проекта, сообщила пресс-служба Mirax.
Объем инвестиций в строительство башни превысит $400 млн. Участок под строительство еще не подобран.
Comment
-
/\ visai kokybiškas projektas. Tik man jau baisiai įdomu, kiek tai racionalu? Kur ir kaip liftai, laiptai bus įrengti? Ar turėsi laukti, kol apsisuks aukštas 360laipsnių, kad patektum į kitą aukštą? O kaip su kanalizacija ir ventiliacijos sistema bus iš vis neaišku man...Paskutinis taisė tivoli; 2007.08.09, 14:38.
Comment
-
Beje, bus virš 60 aukkštų. Kažkiek info apie šį ir kitus projektus yra Mirax svetainėje.
www.mirax.ru
Comment
-
cia daugiau yra apie tokius pastatus: yra ir geras video filmukas.
http://www.dynamicarchitecture.net/
Comment
-
Rusų turtuoliams – įspūdingas kvartalas
Naujasis kvartalas „Moskva City“ lyginamas su Niujorko Manhetenu ir Paryžiaus La Defansu. Milžiniškoje statybvietėje už 10 kilometrų nuo Kremliaus kyla prabangūs apartamentai ir dangų remiantys biurų bokštai. Kur tik akys užmato – betonas ir stiklas. Atrodo, kad „Moskva City“ kūrėjai žino tik šias dvi statybines medžiagas.
Neoficialus naujojo kvartalo kūrėjų šūkis: „Gražiau, turtingiau, pompastiškiau!“
.....gera gyventi gerai
Comment
-
Tipiškas kai kurių Lietuvos žurnaliūgų briedas. Pavydi, kad pas mus niekas nesisamdo geriausių architektų ir neplaukia miliardinės investicijos. Kai pradėjo kalbėti apie federacijos bokšto kainą, susidarė įspūdis, kad jis finansuojamas vos ne iš valstybės lėšų Apie geltoną stiklą irgi pirmąkart girdžiu.
O dėl paveldo išsaugojimo tegul prilaiko liežuvį. Vieta parinkta visai nebloga, su gerai išvystyta infrastrūktūra. Be to nėra ten Vyroko Riestainių su šviesiai žalios spalvos skardom bei permatomais stiklais. Jau apie kaip Vilniuje paveldą saugojo, kai NMC ar Novotelį statė, aš patylėsiu.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąFosterio projektas Maskvai
Snowflakes will attack U <3
Comment
Comment