Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

EE. Statybų projektai ESTIJOJE

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė kaunaz
    Taigi šitas:

Kazkokia ekonomine klase, kitaip nepavadinsi.

Pats renderis kazkokis pigus labai, toki per pora valandeliu atkalti galima.

O jei rimtai, pastatui truksta formos drasos. Jis ziauriai ryskus, kas kontrastuoja su turio forma ir platejimu i virsu. Be to, platejimas yra ryskiai per mazas. Kolei jau daryti tokius dalykus, tai daryti kietai ir neabejojant.
    Tokio tipo bailumas mano nuomone nera pateisinamas, tik be reikalo didina projekto savikaina

Comment

Parašė taimis
      Del to Taline tai kad grazus nepasakyciau, bet tikrai idomus... O kurioj jis vietoj bus (nelabai zinau Talina)? Kazkaip tie highriseriai isbarstyti po visur .
      Tai kad ne tallinne o tartu

Comment

Oi, tikrai ! Kaip geda, nepastebejau...

Comment

Negražus projektas. Primena Maskvos kičą.

@taimis: Kiek supratau, jis bus Tartu

[pavėlavau.... ]
          You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Gera tema. Gal kas turit daugiau foto iš didesnių tiek Estijos, tiek Latvijos miestų? Nes dabar atrodo, jog Estija, tai Talinas, o Latvija - Ryga ir jokių kitų miestų. Visgi įdomu pasižiūrėt kas, kaip ir kur.

Comment

Parašė Rokas
              Gera tema. Gal kas turit daugiau foto iš didesnių tiek Estijos, tiek Latvijos miestų? Nes dabar atrodo, jog Estija, tai Talinas, o Latvija - Ryga ir jokių kitų miestų. Visgi įdomu pasižiūrėt kas, kaip ir kur.
              O tai Lietuvoj ne tas pats? Visur tik Vilnius, Kaunas vos pradeda judėt iš mirties taško.
              Paskutinis taisė Ežiukas; 2006.03.30, 16:35.

Comment

Parašė kaunaz
                O tai Lietuvoj ne tas pats? Visur tik Vilnius, Kaunas vos pradeda judėt iš mirties taško.
                Vėl tu su savo išmintimi. Jei tau kažkas atrodo, nebūtinai yra iš tikrųjų taip ir mes jau daug apie tai kalbėjom. Šiuo atveju pamiršai Klaipėdą, tačiau kituose miestuose (kaip pvz. Utenoje) taip pat nemažai vyksta.
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė kaunaz
                  Aš dar prie to Šiaulius prikabinčiau , ne vien kad Klaipėda (kuri mano manimu dabar lenkę Kauna žymiai ). Esmė tą, kad pasidairyk į statybų ir projektų skiltį prieš rašidamas tokius teiginius Kaunaz

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Aš kalbėjau kaip iš latvių-estų pusės, kaip kad lietuviams atrodo, kad ten nieko nevyksta už sostinės ribų, tas pats ir jiems su Lietuva gali pasirodyt.

Comment

Kas lankosi SSC tikrai taip nemano.
                      www.lt-lv-forum.org/

Comment

jai nesunku indekite nuotrauku apie estija labai noreciau pamatyti ka jie ten stato beje kas ten per webas tas SSC ?

Comment

/\
                          SkyScraperCity - http://www.skyscrapercity.com/

Comment

na siaip neblogas projektas, nes atsizvelgiant i ta miesto dali jis atrodo gan isskirtinai ir idomiai, todel mano nuomone jis yra kaip tik... tik idomu kaip jis atrodys pastatytas

tai wat, tokios stokeles

Comment

Man jis panašus į latvišką Saulės akmenį, tik šis betoninis ir gerokai baisesnis...

Comment

Working...
                              X