Parašė Sinouku
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
US. Čikaga - projektai
Collapse
X
-
/\Čia prieš kelias savaites daryta nuotrauka. Nedarbo diena, statybininkai paliko suvirinimo kompresorių pakelta (kad netyčia nedingtų ) :
Aš visada laukiu, kada statomas pastatas išlips iš "duobės". Po to į viršų greitai kyla.
Baigiau skaitinėti Chicago Tribune savaitgalinį numerį, jokių naujų įdomių planų šįkart neradau...Paskutinis taisė Budulis; 2006.10.29, 15:31.beg, borrow and steal
Comment
-
Apsilankykite čia, super foto iš paukščio skrydžio:
http://forum.skyscraperpage.com/showthread.php?t=111957
Viena iš nuotraukų:
Comment
-
Parašė Sinouku Rodyti pranešimąAr gali taip būti jog Čikaga aplenksd Los Andželą?
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąVisko gali buti Ne taip senai, Cikaga dar buvo numeris 2 Amerikoje, bet pries koki 25-30 (mazdaug) metu LA aplenke si miesta. Cikaga, buvo papuolusi i sastingi, bet dabar jau viskas praeityje, ir miestas grazeja ne dienomis, bet valandomis! Tad, LA reiketu pasisaugoti, nes per ateinacius 10-20 metu daug kas gali nutikti
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTai kad visada man atrodo jie buvo apylygus, tik Niujorkas tvirtai Nr. 1. O pagal gyventoju skaiciu L.A. didesnis uz Cikaga tik aglomeracijos deka
Comment
-
X/O bus geras. Norisi, kad išorinės apdailos stiklas būtų tamsesnio atspalvio.
O tas kitas projektas - Roosevelt Collection - nieko ypatingo, bet gerai, kad tą tuščią erdvę užstatys. Čia gi kaip būna - iš pradžių ateina vieni, o po to kiti ( investuotojai ) prisijungia. Svarbu, kad kapitalas eitų.beg, borrow and steal
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąBuduli, o kokioje vietoje cia planuoja tuos paskutinius dangoraizius satayti? Man tai jie visai nieko atrodo.Paskutinis taisė Budulis; 2006.11.15, 18:48.beg, borrow and steal
Comment
-
Parašė Budulis Rodyti pranešimąTruputi į pirtus nuo downtown'o. Roosevelt collection - Roosevelt ir berods Canal street, o X ir O 1712 S. Prairie Av.
Comment
Comment