Labai tikiusi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
US. Čikaga - projektai
Collapse
X
-
Ką tik paskelbė apie 50 aukštų viešbučio-daugiabučio statybą. Pravažiuodamas pro šalį aš vis pagalvodavau, ką vietoj tos stovėjimo aikštelės sugalvos, vieta gera ir sklypukas nemažas. Tik 50 aukštų man mažoka, kitoj gatvės pusėj į pietus dabar stato City Front Plaza, tris 31, 41 ir 61 pastatus. Aukštesnis pastatas ten labiau išsiskirtu. Lauksiu projekto plano.beg, borrow and steal
Comment
-
Parašė Sinouku Rodyti pranešimąPuikios naujienos Busulibeg, borrow and steal
Comment
-
600 North Lake Shore Drive
Įdedu nuotraukas iš statomo dviejų korpuso daugiabučio prie ežero. Tas sklypas seniai buvo tuščias, kelis kartus buvo beveik jau ir apsispręsta, ką statyti, bet iki realių darbų taip ir neprieita. Vienas projektas buvo 80-ies aukštų namo, kitais kiek paprastesnis. Galų gale buvo apsistota ties šiuo variantu:
Du korpusus jungs bendras parkingas, kuris iš išorės bus vijokliais apleistas. Aš už žaluma mieste, man tai malonu matyti
Čia vaizdas paėjus kiek toliau, nuo vadinamo Ohio beach. Marketingo kompanijos šūkis - "Gyvenkite arti pliažo", abejoju, kad daug gyventojų šiuo pliažiuku naudotųsi, bet pasportuoti prie ežero visada malonu.
Čia nufotografavau stovėdamas šešėlyje Lake Point Tower, pastatyta 1968 metais, 197m. - tada tai buvo aukščiausias gyvenamas daugiabutis pasaulyje. Po to Hancock'o bokštas perėmė estafetę, o dabar visokie dubajai ir kiti biesai iš proto kraustosi, nieko jau nesuprasi
Čia žels vijokliai:
O čia pirmieji vartai įvažiavimo į aikštelę. Buvo linksma žiūrėti, kaip šitoj siauroj gatvėj sunkiai technikai reikėjo manevruoti. Dabar jie dar vieną įvažiavimą pasidarė.
Bendrai paėmus, galima sakyti, kad tai sėkmingas projektas. Na gerai, varau aš iš čia:
beg, borrow and steal
Comment
-
[QUOTE=Budulis;116840]Įdedu nuotraukas iš statomo dviejų korpuso daugiabučio prie ežero. Tas sklypas seniai buvo tuščias, kelis kartus buvo beveik jau ir apsispręsta, ką statyti, bet iki realių darbų taip ir neprieita. Vienas projektas buvo 80-ies aukštų namo, kitais kiek paprastesnis. Galų gale buvo apsistota ties šiuo variantu:
Sitie visai neblogai atrodys! Darniai isilies i bendra vaizda!
Comment
-
Čikaga nuo 1995m. neprasiplėtė. Miesto ribos tos pačios. Tačiau priemiesčiai prasiplėtė žiauriai, kur anksčiau buvo kukurūzų laukai, dabar vyksta statybos. Būtent išsiplėtimas į priemiesčius bei miesto ekonominio modelio raida ir sąlygojo naują daugiaaukščių daugiabučių statyba downtown'e. Statoma yra daug, bet pakolkas būsto poreikis neatslūgsta.
Žiūrėjau metropolio plėtros perspektyvas 2030m. - baisu pasidarė Na, bet ką padarysi, žmonės čia plūsta gyventi.beg, borrow and steal
Comment
Comment