Parašė Sinouku
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
US. Čikaga - projektai
Collapse
X
-
-
Padariau keleta foto ir nusprendziau pratesti sia tema
Beveik uzbaigtas statyti dangoraizis (the streeter). Aukstis 157 metrai, o aukstu 50!
Visai salimais yra statomas ir toks daugiabutis
Gerai isiziurint i piesinuka, galima pamatyti kaip jis atrodis
Ir pabaigai, kazkoks (neradau info) statomas dangoraizis salia Lake Shore Drive gatves.
Comment
-
Kai buvau Chinatowne, pastebejau, kad ten vyksta daug nauju namu statybu! Rajonas sparciai pleciasi. Ne taip senai buvo pristatyta daug jaukiu namuku, prie Chinatown'o skverelio, ir tos statybos vis dar nesiliauja Tad daug nesnekejes imetu kelias nuotraukas is statybvietes.
Cia matosi kokios bus kainos
Daug dulkiu...
Trys namai jau beveik pastatyti, ir matosi, kad dar keli tuoj tuoj bus pradeti
Pazvelgiam is arciau
darbai vyksta
El Speedy Gonzalezas garsiai kale vini
Dar vienas beveik pabaigtas namukas ziurint is parko
Comment
-
Parašė Sinoukuna tie gyvenamieji raudoni namai man labiau primena kazkokia izoliuota vieta nei jauku busta vis del to.
Comment
-
Parašė Sinouku Rodyti pranešimąNa tas izoliuotumas taip pasirode is pastato isvaizdos na Lietuvoje, kur yra labai gera vieta, dazniausiai stato tikrai puikiai atrodancius statinius, bet sis tikrai is mano puses yra nekoks
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąbaisu, po estakada gyventi.... Kokia vieta, tokie ir namai....
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąKadangi per Kauna ar Vilniu, ar kita Lietuvos miesta nei is tolo nera 45 ar dar daugiau kilometru, ir uztenka 10 minuciu nuvaziuoti i betkoki taska
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąKadangi per Kauna ar Vilniu, ar kita Lietuvos miesta nei is tolo nera 45 ar dar daugiau kilometru, ir uztenka 10 minuciu nuvaziuoti i betkoki taska.
Comment
-
Parašė Llinass Rodyti pranešimąNorėčiau pataisyti. Mano manymu nuo vieno Vilniaus galo iki kito maždaug panašiai ir gautųsi apie 40 kilometrų. Man teko važinėti į darbą aukštuosiuose paneriuose nuo centro būdavo apie 20 kilometrų. Tiek pat kilometrų ir į kitą pusę Vilniaus.
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąAs Vilniuje irgi esu buves, tad daugiau 20-25km, nuo tolimiausio tasko iki kito tolimiasio kaip ir nera Beje, ka tik paklausiau zmogaus kuris visa gyvenima gyveno Vilniuje, ar gali per Sostine buti 40 km? Vietoj normalaus atsakymo irgirdau isteriska juoka
Sutinku 20-25 kilometrai čia yra daugiausiai nuo miesto centro iki kokio nors tolimiausio taško, bet ne nuo vieno miesto galo pradžios iki kito.
Comment
-
Deje, negaliu ir as sutikti!!! Nors esu ne Vilnietis, bet kaip ir kiekvienas padorus lietuvis esu daug kartu lankesis sostineje, o Vilnius nera milijoninis miestas, kurio per 100 metu negali viso gerai zinoti. Mano pussesere gyvena paciame miesto pakrastyje (ukmerges pl.), tai kai is jos namu vaziuoju i centra, tai neuztrunku nei 5 minuciu (kelis kartus skaiciavau), nemanau, kad puse miesto (nuo miesto galo iki centro), kur kaip tu sakai yra virs 20km butu galima iveikti per 5 minutes ir dar gatvemis! Zinau, kad jei skaiciuosi atstuma nuo vieno Vilniaus galo iki centro, o paskui nuo kito- tai bus sioks toks skirtumas, bet neesminis As net prisimenu, kai mes vaziavom is oro uosto (miesto galas) iki Ukmerges gatves pradzios (kitas miesto galas), tai uztrukome apie 12-13 minuciu (ir vel buvau nuemes laika).
As jau daugiau kaip 2 metai nesu buves Vilniuje, tai gal kas nors ir pasikeite. Galejo miestas prisijungti koki kaima Sirvintu rajone, ir issiplesti ant 30 ar panasiai km.
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąDeje, negaliu ir as sutikti!!! Nors esu ne Vilnietis, bet kaip ir kiekvienas padorus lietuvis esu daug kartu lankesis sostineje, o Vilnius nera milijoninis miestas, kurio per 100 metu negali viso gerai zinoti. Mano pussesere gyvena paciame miesto pakrastyje (ukmerges pl.), tai kai is jos namu vaziuoju i centra, tai neuztrunku nei 5 minuciu (kelis kartus skaiciavau), nemanau, kad puse miesto (nuo miesto galo iki centro), kur kaip tu sakai yra virs 20km butu galima iveikti per 5 minutes ir dar gatvemis! Zinau, kad jei skaiciuosi atstuma nuo vieno Vilniaus galo iki centro, o paskui nuo kito- tai bus sioks toks skirtumas, bet neesminis As net prisimenu, kai mes vaziavom is oro uosto (miesto galas) iki Ukmerges gatves pradzios (kitas miesto galas), tai uztrukome apie 12-13 minuciu (ir vel buvau nuemes laika).
As jau daugiau kaip 2 metai nesu buves Vilniuje, tai gal kas nors ir pasikeite. Galejo miestas prisijungti koki kaima Sirvintu rajone, ir issiplesti ant 30 ar panasiai km.
Beja prieš keletą mėnesių domėjausi miestų plotais ir žinai labai nustebau, mat Vilniaus plotas yra 401 km2
Tuo tarpu:
Varšuvos 494 km2 (pervažiuojant Varšuvą reikia įveikti apie 60 km)
Rygos 307 km2
Talino 159 km2
Esmė tame, kad Vilnius yra savo plotu palyginus didelis tačiau labai jau mažas gyventojų tankumas.
Comment
-
Linass, o Paryzius, zinok,tik apie 105km2, bet daugelis didmiesciu kaip Prancuzijos sostine supa 9 galybes priemiesciu, kurie 10 kartu padidina miesto plota (o gal ir dar daugiau). Vilnius, tuo tarpu neturi priemiesciu, arba vos kelis kaimelius! Didelio miesto priemiestis yra kaip mikrorajonas, nes tarp priemiesciu nera jokio tarpo (misku, lauku, pievu...) Tuo tarpu, tame paciame vilniuje apie 75% sudaro zaluma ir vandenys- ismesk juos ir gausis vos ne Siauliu dydzio miestas Negali teigti, kad Didzioji dalis Vilniaus yra uzstatyta, nes net is tolo taip nera! Nesuprask manes klaidingai, bet cia yra Vilniaus privalumas, kad neturi dideliu atstumu, nes nieko gero, kai reikia nuvaziuoti pas ka nors i sveciu uz 80-100km. Gerai, jeigu nera kamsciu, tai per 1-1.5 gali nuvaziuoti, bet jeigu papuoli i spusti- tai neduok Dieve! Tad, nera blogai gyventi vilniaus dydzio mieste- begales privalumu transporto srityje
Comment
-
Pranešimai apie miestų miškingumą perkelti čia
http://tinkle.miestai.net/showthread.php?t=535Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
gražus pastatas bus ir kaip anksti stiklinimą pradėjoMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis