Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

AE. Burj Khalifa dangoraižis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

neduok dieve kad kada tai taptu realybe
    www.tomflagman.com

Comment

Su Vyroku- viskas įmanoma ir tikėtina. Kas žino iš kur jie idejų semiasi

Comment

Dėl tos naftos - prieš porą savaičių "Lietuvos ryto" "Vartai" (jei neklystu) rašė apie Dubajaus oro uostą ir Dubajuje veikiančias oro linijas ir jų plėtrą. Pvz. vienas iš jų planų yra tapti vienu didžiausiu pasaulio oro uostų ir atsistoti į vieną eilę su Heathrow, O' Hare ar Beijing International. Manau, kad tai gana realu, nes vis daugiau investicijų plaukia į civilinę aviaciją.

Comment

Šioks toks foto atnaujinas :

Vaizdas iš Burj Dubai apžvalgos aikštelės :

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

WOW
            You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Nežinau kaip dažnai JAE žaibuoja, bet dauguma jų trenks į šį pastatą

Comment

Galetu akumuliatorius ar dar kokia fignia pajungti prie zaibolaidzio jugi butu i pliusa

Comment

Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimą
                  Galetu akumuliatorius ar dar kokia fignia pajungti prie zaibolaidzio jugi butu i pliusa
                  Tai jie taip ir padarys

Aš dar pagalvojau, kad truputi gaila, kad toks aukštas bokštas statomas vietoje kurioje realiai nėra į ką pažiūrėti iš tokio aukščio vanduo ir dikuma

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Kaifas
                    Nu as irgi taip galvoju, geriau galejo kokiame Somalyje pastatyti, tada is tolo matytusi kaip piratai laivus uzgrobineja

Comment

Nafig ? Pigiau Somalio piratus privilioti į persijos įlanką.

Comment

Comment

Taigi aukščiausias pasaulio pastatas oficialiai pasiekė savo viršune 818 metro

Comment

/\
                            Na jo paskirtis buvo tapti aukščiausiu, to pirmoje vietoje ir buvo siekiama. Man tiesą sakant, jis taip pat kažkokių labai didelių simpatijų nebekelia. Rodos jog jis tapo nebeįdomus greičiau, nei kad buvo pastatytas.

O šiaip įdomu kur bus dedamas toks nežmoniškas kiekis patalpų jame, nes rodos kad ir Dubajaus neaplenkė sunkumai ir padėtis su NT ten dabar taip pat nelabai kokia.

Comment

man patiko sita foto (gan sena):

Comment

Pagaliau paskebta atidarymoa data.......http://www.building.co.uk/story.asp?...ailynewsletter
                                Viking Laws

Comment

Nuotraukose jis man kažkaip neatrodo, kad būtų "kažkas tokio", realiai jį pamačius gal įspūdis būtų visai kitas. Šiaip ar taip, tai kaip koks Babelio bokštas - paminklas žmonių kvailumui ir vaikiškoms ambicijoms. Matyt čia jų mentaliteto problema, ar kažkoks nepilnavertiškumo kompleksas (iš purvo į ponus) kurį stengiamasi kompensuoti tokių beprasmiškų bokštų statymu. Neįsivaizduoju panašių mandrų projektų Europoje, USA ar net toje pačioje Rusijoje. Kompleksai čia kažkokie, tautos kuri gyvenusi skurde tik dabar staiga praturtėjo.
                                  Paskutinis taisė Tomizmas; 2009.08.22, 00:21.
                                  Snowflakes will attack U <3

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
                                    Nuotraukose jis man kažkaip neatrodo, kad būtų "kažkas tokio", realiai jį pamačius gal įspūdis būtų visai kitas. Šiaip ar taip, tai kaip koks Babelio bokštas - paminklas žmonių kvailumui ir vaikiškoms ambicijoms. Matyt čia jų mentaliteto problema, ar kažkoks nepilnavertiškumo kompleksas (iš purvo į ponus) kurį stengiamasi kompensuoti tokių beprasmiškų bokštų statymu. Neįsivaizduoju panašių mandrų projektų Europoje, USA ar net toje pačioje Rusijoje. Kompleksai čia kažkokie, tautos kuri gyvenusi skurde tik dabar staiga praturtėjo.
                                    Taigi arabai, jiems gi būdingos pasakos - tūkstantis ir viena naktis.

Comment

Manau pakeistumėte abu savo nuomones šalia jo pabuvojus. Jau nekalbu jeigu būtų galimybė pabuvoti viršutiniuose aukštuose....
                                      You've got one life! Live it!

Comment

beje ar Dubai turi metro ar dar tik stato? nes kazka kazkur skaiciau kad zada ar stato.

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
                                          Manau pakeistumėte abu savo nuomones šalia jo pabuvojus. Jau nekalbu jeigu būtų galimybė pabuvoti viršutiniuose aukštuose....
                                          Manau, kad šio "pastatėlio", kaip ir TV bokšto, viršūnė turėtų nemenkai siūbuoti. Tikriausiai neypatingas malonumas tenai būti...
                                          Paskutinis taisė le bronius; 2009.09.13, 20:51. Priežastis: klaida
                                          Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

Working...
                                          X