Dėl tos naftos - prieš porą savaičių "Lietuvos ryto" "Vartai" (jei neklystu) rašė apie Dubajaus oro uostą ir Dubajuje veikiančias oro linijas ir jų plėtrą. Pvz. vienas iš jų planų yra tapti vienu didžiausiu pasaulio oro uostų ir atsistoti į vieną eilę su Heathrow, O' Hare ar Beijing International. Manau, kad tai gana realu, nes vis daugiau investicijų plaukia į civilinę aviaciją.
/\
Na jo paskirtis buvo tapti aukščiausiu, to pirmoje vietoje ir buvo siekiama. Man tiesą sakant, jis taip pat kažkokių labai didelių simpatijų nebekelia. Rodos jog jis tapo nebeįdomus greičiau, nei kad buvo pastatytas.
O šiaip įdomu kur bus dedamas toks nežmoniškas kiekis patalpų jame, nes rodos kad ir Dubajaus neaplenkė sunkumai ir padėtis su NT ten dabar taip pat nelabai kokia.
Nuotraukose jis man kažkaip neatrodo, kad būtų "kažkas tokio", realiai jį pamačius gal įspūdis būtų visai kitas. Šiaip ar taip, tai kaip koks Babelio bokštas - paminklas žmonių kvailumui ir vaikiškoms ambicijoms. Matyt čia jų mentaliteto problema, ar kažkoks nepilnavertiškumo kompleksas (iš purvo į ponus) kurį stengiamasi kompensuoti tokių beprasmiškų bokštų statymu. Neįsivaizduoju panašių mandrų projektų Europoje, USA ar net toje pačioje Rusijoje. Kompleksai čia kažkokie, tautos kuri gyvenusi skurde tik dabar staiga praturtėjo.
Nuotraukose jis man kažkaip neatrodo, kad būtų "kažkas tokio", realiai jį pamačius gal įspūdis būtų visai kitas. Šiaip ar taip, tai kaip koks Babelio bokštas - paminklas žmonių kvailumui ir vaikiškoms ambicijoms. Matyt čia jų mentaliteto problema, ar kažkoks nepilnavertiškumo kompleksas (iš purvo į ponus) kurį stengiamasi kompensuoti tokių beprasmiškų bokštų statymu. Neįsivaizduoju panašių mandrų projektų Europoje, USA ar net toje pačioje Rusijoje. Kompleksai čia kažkokie, tautos kuri gyvenusi skurde tik dabar staiga praturtėjo.
Taigi arabai, jiems gi būdingos pasakos - tūkstantis ir viena naktis.
Comment