atrodo visai estetiskai - bet toks vokiskas postmoderniskumas masvai visai 'ne k licu'. rusai gi turi tokia turtinga architekturos istorija [pradedant kremliaus iki futuristu ir konstruktivistu] negi neimanoma sukurti tam regionui budingos originalios architekturos? manau galima - tik ten luzkovas 'pogodu portit' - echhh ... :hah:
Man cia nera labai panasu i "vokiska" stiliu, vokieciai sau projektuoja gerokai lakoniskesnius pastatus, nors apdaila buna super lygio.
Sitas projektas man vis tik kazkuo primena rusiskaji "kosmines eros" stiliu, tik medziagos nebebetonas-plienas . Kazkuo nesa i monumentus kosmonautams...
oželi> Nebent dėl aukščio, o dėl skaičiaus kol kas stipriai, oi stipriai atsilieka Beje, čia pritariu tramvajui, kad Rusijoj dangoraižiai statomi maždaug paminklų forma, motušės Rusijos galybės atminimui
Paminklų ar nepaninklų, bet tik nesakykit, kad nenorėtumėt tokio Vilniui Aišku tokio aukščio gal būtų (švelniai tariant) per daug, bet visvien pvz. TOR ir Complex Federation scraperiai tai dieviški (na, bent jau man)
Esi girdėjęs apie paveldo apsaugą? Jei pristatysim visokių 300-400m monstrų, tai kaip tada prieš juos atrodys mūsų mielas senamiestis su Gedimino bokštu priešaky, a?
Maskvoj žiūriu taktika panaši kaip Vilniuj - visus skyscraperius į vieną vietą, nors jų ir mažai, bet jie formuoja labai gražų vaizdą. Ne taip, kaip Varšuvoj...
Man cia nera labai panasu i "vokiska" stiliu, vokieciai sau projektuoja gerokai lakoniskesnius pastatus, nors apdaila buna super lygio.
Sitas projektas man vis tik kazkuo primena rusiskaji "kosmines eros" stiliu, tik medziagos nebebetonas-plienas . Kazkuo nesa i monumentus kosmonautams...
EEA Architects projektuoti bokstai, man atrodo daugiau atspindintys Maskva - jis visa tokia sukarpyta. aptakios formos ir pan. visai netinka. tada jau gaunas ne-maskva. nemanai?
EEA Architects projektuoti bokstai, man atrodo daugiau atspindintys Maskva - jis visa tokia sukarpyta. aptakios formos ir pan. visai netinka. tada jau gaunas ne-maskva. nemanai?
Del EEA sunku pasakyti, papostinti renderiai labai nekokybiski. O siaip, nemanau, kad galima pasakyti kas atspindi Maskva, ji gana daugialype. Jei tureti omeny, kad pvz. Kremlius yra rodiklis, tai stiliu puikiai atspindi Triumph palace (nors man tai yra katastrofiskas kicas). Tower of Russia - geresnis variantas, nes vykusiai derinama nauja ir sena. Taciau, nieks nesako, kad visi bokstai turi buti tokie.
O del ozelio nuomones, tai sutinku, kad Federacijos bokstai yra jega . Jega ir TOR, taciau belenkur kitur, o ne Maskvoje panasus dizainas nepraeitu.
Sekmes Maskvai, bet to "clusterio" architektura manes toli grazu nezavi. Bet galbut Maskvoje tiesiog kitokie skoniai, poreikiai ir standartai. Mano nuomone: nei sis, nei tas.
Idomi tema, bet is karto pasakysiu savo radikalia nuomone apie Maskava: man sie vaizdeliai primena tarybine animacija vaikuciams komine tematika, rodos buvo toksai filmecas "Treciosios planetos paslaptis". Neissilavinusio vaikelio svajos ir nesamones...
Idomi tema, bet is karto pasakysiu savo radikalia nuomone apie Maskava: man sie vaizdeliai primena tarybine animacija vaikuciams komine tematika, rodos buvo toksai filmecas "Treciosios planetos paslaptis". Neissilavinusio vaikelio svajos ir nesamones...
Sveikas atvykęs į forumą. Čia apie kurią Maskvos pusę kalbi?
Paminklų ar nepaninklų, bet tik nesakykit, kad nenorėtumėt tokio Vilniui Aišku tokio aukščio gal būtų (švelniai tariant) per daug, bet visvien pvz. TOR ir Complex Federation scraperiai tai dieviški (na, bent jau man)
nu mes ne kosmonautai, nebent kaip tu sakai pastatas turetu but 2 kart zemesnis minimum..)
Man atrodo visos sitos vizualizacijos padarytos tu paciu kolegu is rusijos, kurie postina SSC, kai kurie piesineliai tiesiog paimti is SkyscraperPage ir sudelioti vienas salia kito kaip realiai turetu atrodyti tas clusteris nera aisku.
Tu klysti, kaip tas klusteris atrodys jau yra daug maz aisku:
You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment