Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

RU. Tower of Russia - 650m pastatas Maskvoje - ar realu?

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

RU. Tower of Russia - 650m pastatas Maskvoje - ar realu?

Laisvai. Maskva turbūt turtingiausias Europos miestas ir net Défensas vaikų žaidimai lyginant su Maskvos galimybėm...

Na visi žinot rusų savigarbą juk

Beje tikrai manau, kad gali tai sau leisti nieko čia nėra ypatingo tik keli šimtai metrų

Comment

Siaip jau manau kad Rusijos mastu tokis pastatas vieni niekai.Va jei kas butu pries desimt metu pasakes, tai nebuciau patikejes. Rusija ekonominiu poziuriu nemazai skiriasi nuo to kas buvo pries 10 ar daugiau metu. Bet vis tiktai as nelabai suprantu, kam maskvai toks pastatas. Cia velgi aiskus rusu sovinistinis charakteris.o siaip ziurint matosi, kad kazkas keiciasi pas juos architekturineje plotmeje. Nestato juk supertall komibloko, bet tikrai padoru dangoraizi Bet kokiu atveju statant toki pastata rusija islosia nemazai bonusu. Tai butu kaip sakoma "bezpridelna" reklama uzsienyje. Tipo ziurekit koks musu ekonominis pajegumas.Noresim dar ne ta pastatysim Kad ir Putino laisves statulos analoga tik dvigubai didesni

Comment

Man jų ta politika panaši į kinų gigantomaniją - statyt kuo aukščiau, kad pasaulis pamatytų, kokia ekonomiškai išsivysčiusi šalis yra Rusija. Ir šiaip ten daugiausiai jų daugiaaukščių - gyvenamieji.

Dėl to projekto tai jis tikrai realus, o ar ekonomiškai pagrįstas - neįsivaizduoju. Ir beje ten buvo kažkokia tema pas rusus, kad kažkoks valstybės pareigūnas pranešė, jog Maskvos Bokštas tikrai bus. Tai atleiskit, kuo čia valdžia dėta?
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Be abejo, toks bokstas yra realus, ypac kai jo pastatymu suinteresuoti VISU PIRMA ivairiausi valdzios sluoksniai. Esme tame, kad tokia statyba ekonomiskai yra sunkiai grindziama, todel Europoje i vakarus nuo Rusijos mes ir nematome tokiu planu. Kad ir kaip ten bebutu, Rusijoj(kaip ir Kinijoj ar netgi S.Korejoj) veikia kiti faktoriai, nors tai nebutinai visada yra blogai.

Comment

jo |Maskava gali buti tikras stebuklas ateityje ir nustebinti visa europos sajunga

siaip tai manau ir dabar ten jau viskas kitaip atrodo bent jau as labai noreciau pamatyti dabartine Maskva nes europa jau atsibodo o Amerika jau irgi nestebuklas naujausi ir auksciausi pastatai man regis ir iskils maskvoje o siaip niekur nerandu dabartines Maskvos nuotrauku gal kas galit idet arba numest viena kita saita labai noreciau uzmest aki

Comment

@alexas:

Cia turetu buti nauju Maskvos nuotrauku: http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=345.

Comment

alexas>

Maskva iš tirkųjų turi milžinišką potencialą, deja kita Rusijos dalis dėl to ir bus atislikusi
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

jo kita rusijos dalis tai smarkia kencia del maskvos ir rusijos kontrasto

Comment

dekui uz saitus edd

Comment

sveiki urbanizuotu erdviu melomanai

mano nuomone - visas 'Moscow City' kompleksas - tai eiline luzkovo propagandine akcija - dangoraiziai bus pastatyti tik tam kad visiems irodyti kox maskvos meras yra geras. Jus tik pazvelkit kokia apgailetina yra pastatų architektura- siaubas 'po ruski' - isskyrus ten berods jau besistatanti Holland EEA Architects projektuotus du ispudingus bokstus:

tai vieninteliai pastatai - verti demesio

apie 'Tower of Russia' isvis nera reikalo diskutuot - tai butu/bus statoma tik del aukscio ir su minimum sanaudu. Geda butu toki pastata matyti maskvoje ir isvis rusijoje

Comment

F-R-Z> Sveikas prisijungęs
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

atrodo visai estetiskai - bet toks vokiskas postmoderniskumas masvai visai 'ne k licu'. rusai gi turi tokia turtinga architekturos istorija [pradedant kremliaus iki futuristu ir konstruktivistu] negi neimanoma sukurti tam regionui budingos originalios architekturos? manau galima - tik ten luzkovas 'pogodu portit' - echhh ... :hah:

Comment

Parašė John
                            Sakyciau atvirksciai, Maskvoje pilna abejotinos kokybes siuolaikiniu pastatu su klasikines rusiskos architekturos "elementais", rezultatas atrodo pasibjauretinas (kad ir Triumph Palace ar Edelveis). Zinoma, galbut ju kitoks supratimas ir skonis, taciau man visa ta siuolaikine "originali" rusiska architektura atrodo apgailetina (zinoma nekalbu apie originalius stalininio stiliaus pastatus is 6-ojo desimtmecio).
                            Pritariu! Vien tas edelveis daug ką parodo apie rusišką architektūros supratimas. Žodžiu disneilendo ir komibloko hibridas

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė John
                              (...)

cia butu mazdaug tas pats, jeigu Vilniuje imtume statyti siuolaikinius aukstuminius pastatus su Onos baznycios arba Katedros varpines "akcentais"
                              Mano galerija Flickr'yje

Comment

as gi sakiau nuo kremliaus iki konstruktivistu[iki 1934]- prie ko cia 6-tas desimtmetis? as del to ir neminejau stalinistines architekturos ir jos padariniu ...

Comment

Parašė F-R-Z
                                  as gi sakiau nuo kremliaus iki konstruktivistu[iki 1934]- prie ko cia 6-tas desimtmetis? as del to ir neminejau stalinistines architekturos ir jos padariniu ...
                                  Nekreipk dėmesio
                                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Vat čia maždaug kaip Maskvoj ten viskas atrodys Šiaip pažiūrėjęs į apylinkes, padariau išvadą, kad Maskva yra gan šlykštus miestas, bent architektūros prasme

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Ir dar vienas:

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Vėlgi

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                        X