You know my general dislike of modern architecture quite well, I think.
Sir Richard's buildings, however, are an exception. At least they aren't plain glass & steel boxes! He has his own style: visually interesting, both inside and out. B-)
Be abejo, kiekvienam savo, bet mane sis pastatas tikrai zavi. Neeilinis sedevras. Simta kart graziau, ispudingiau ir geriau nei kokia nors stikline dezute ar dar koks "minimalistinis" tvaikas... Ir svarbiausia - po keliu simtu metu Londono gyventojai sakys - oho, nuostabu!
Nuostabus pastatas su isliekamaja verte, bet labai savitam stiliuj. Panasiai kaip ozelio paminetas Centre Pompidou.
Xex, pastatas tikrai ispudingas, buvau prie pat jo , ir stovejau ishiziojes koki pusvalandi ;]]] Ypac patiko jog nepasleptos jokios komunikacijos, ir tas metalinis fasadas
Eik jau, Jonai, nevemk ant tokio grazaus pastato!!!!
@WH: agreed!
man jis tikrai baisus, vaikai turbut kosmarus sapnuoja pamate sita foto
Sutinku, kad iš šios pusės pastatas neypatingai gražiai atrodo, bet tik dėl IMO idiotiškų mėlynų antenų/kranų/whatever. Gaunasi kažkas panašaus kaip pigi ET antena ar bjaurus žalias Vyroko claddingas
Jei jų nebūtų, iš šios pusės žiūrint, pastatas atrodytų nuosabiai!
Sutinku, kad iš šios pusės pastatas neypatingai gražiai atrodo, bet tik dėl IMO idiotiškų mėlynų antenų/kranų/whatever. Gaunasi kažkas panašaus kaip pigi ET antena ar bjaurus žalias Vyroko claddingas
Jei jų nebūtų, iš šios pusės žiūrint, pastatas atrodytų nuosabiai!
Comment