Na, laikas mano mėgstamiausiom nuotraukom. Jotunheimen - aukčiausi kalnai Skandinavijoj taip pat nacionalinis parkas plotas - 1,151 km² todėl visos nuotraukos (išskyrus 2 paskutines) bus iš jo.
kaip tirpsta sniegas visas šonas blizga
Paskutinis taisė Kavasiakas; 2012.09.29, 11:53.
Priežastis: info pildymas
(Atsižvelgęs į žmonių pageidavimus suskaidžiau ir iš naujo ikėliau dalį nuotraukų po 1-2 per pranešimą)
Geriausia iš vienos vietos dėti į vieną pranešimą iki 5-10 nuotraukų.
Dėjimas po vieną nuotrauką į pranešimą, kai yra daug nuotraukų iš tos pačios vietos, yra kitas perlenkimas.
O kadangi beveik visur vieta nurodyta ganėtinai abstrakčiai - "Norvegija" ir užrašų nėra (tartum rodytum svetimas nuotraukas), tai sunku atsirinkti, ar čia fotografuota toje pačioje vietoje.
Šiaip nuo vieno Norvegijos galo iki kito yra toks pats atstumas, kaip nuo Pietų Norvegijos iki Italijos.
Nežinau, ką reikia daryti, kad pradėtum pats dėti nuotraukas SU TARPAIS ir su užrašais.
Aš truputį netaip supratau tuos tarpus tarp nuotraukų, maniau, kad per daug į pranešimą jų sumečiau. O dėl Skandinavijos gamtos, tai Norvegija yra išskirtinė, nei Švedija nei Suomija neturi kalnų ar fiordų, dėl to manau ir reikėjo kurt atskirą temą. Info papildžiau.
Aš truputį netaip supratau tuos tarpus tarp nuotraukų, maniau, kad per daug į pranešimą jų sumečiau. O dėl Skandinavijos gamtos, tai Norvegija yra išskirtinė, nei Švedija nei Suomija neturi kalnų ar fiordų, dėl to manau ir reikėjo kurt atskirą temą. Info papildžiau.
Tiek Suomijoje, tiek Švedijoje yra kalnų. O Švedija turi ir atsaką Norvegijos aukščiausiems kalnams - Kebnekaise. Žinoma, Norvegijoje yra didžiausia Skandinavijos kalnyno dalis.
Comment