Na taip Marselis gana žiaurus buvo. Labiausiai "patiko" viešbučio aptarnavimas, kur jei atvažiuoji vėliau nei 8 valandą vakaro, priėmimas jau būna uždarytas, o tau ant durų yra užrašytas telefonas, kuriuo paskambinus ir paklausus "do you speak English", yra pasakomas paprastas ir aiškus "no"
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
FR. Marselis / Marseille
Collapse
X
-
Parašė JohnSunku pasakyti. Aš spėčiau, kad kalti ne vien marokiečiai ir kiti imigrantai.
Londone irgi pilna užsieniečių iš "purvinų" kraštų, bet tokios betvarkės čia tikrai niekur nėra.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Marseiile yra Marseille!
Miertas zymus savo rasiu , religiju ir kulturu misiniu o taip pat savo " bouyabesse " (patiekalas )!
Jei nori labai geru ispudziu , aplankykit pacia Prancuzu RIVIERA, pradedant St. TROPEZ, CANNES, ANTIBES, NICE, VILLEFRANCHE,BEAULIEU, EZE, MONACO (Monte Carlo),MENTON ect ect
Nissa la Bella
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąMarseiile yra Marseille!
Miertas zymus savo rasiu , religiju ir kulturu misiniu o taip pat savo " bouyabesse " (patiekalas )!
Jei nori labai geru ispudziu , aplankykit pacia Prancuzu RIVIERA, pradedant St. TROPEZ, CANNES, ANTIBES, NICE, VILLEFRANCHE,BEAULIEU, EZE, MONACO (Monte Carlo),MENTON ect ect
Nissa la Bella
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTu bent supratai ką čia parašei? Aš tai nelabai, nes jau seniai nemačiau tiek daug gramatinių klaidų viename pranešime.
Apie klaidas ! Ar esi tikras , jod labai daug klaidu iveliau! Asmeniskai radau tik viena , ir ta pati netycia isivele!
PS; Jaunuoli, kiek pats kalbu moki ?
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąMarseiile yra Marseille!
Nissa la Bella
O kiek aš kalbų moku, tai neprivalau tau to sakyti.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąSakai, radai vieną? Aš kažkaip daugiau radau. Ir nuo kada miestų pavadinimuose visos raidės turi būti didžiosios?
O kiek aš kalbų moku, tai neprivalau tau to sakyti.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimącia ne klaidos (isskyrus ta viena), o lietuvisku rasmenu nenaudojimas. Nelabai suprantu kaip galima nesuprast to pranesimo, cia tikiuosi perdejai tiesiog noredamas igelti del lietuvybes nenaudojimo
Comment
-
Klausyk Spirit'e ! Labai jau cia nusipezejai del mano gramatiniu klaidu(tik viena). Taciau forumas ne apie lietuvybe ir patriotizma, o apie Marseille miesta.
Jei tu budamas Lietuvoje, naudoji lietuviska/rusiska klaviatura, tai nereiskia jog visi gyvenantys vakaruose ,turetu naudotis tokipmis pat klaviaturomis!
Esme , ne lietuvybes propagavimas o zmoniu tarpysavio supratimas!
Aciu uz demesi!
Comment
-
dabar komentaras į temą, o ne apie rašmenų naudojimą
bretanėj gerokai po vidurnakčio pavežėjo tokia vietinė moterėlė, tai ji pasakė taip apie Marselį: "Marseille - c'est nulle!!!", t.y. marselis yra absoliutus nulis, be abejo iš jos perspektyvos lyginant su bretane; o su jos nuomone turiu tik sutikti, ką rodo ir foto reportažas apskritai pietų prancūzija kažkokia trenkta. reiks kada nors geresniais laikais vėl ten pasirodyti ir pasibjaurėti
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąKuom tau trenkta pietu prancuzija? Marseille gal ir trenktas miestas , taciau Prancuzijos Riviera, nematau antros tokios vietos Europoje ( Nuo St. Tropez iki Menton )!
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąKuom tau trenkta pietu prancuzija? Marseille gal ir trenktas miestas , taciau Prancuzijos Riviera, nematau antros tokios vietos Europoje ( Nuo St. Tropez iki Menton )!
Comment
Comment