Nuotraukos is Budapesto, vieno is graziausiu Europos miestu. Kalbant apie "big city feeling" - pagal Europos 'standartus' jam jo irgi netruksta. Nuotraukos surankiotos is ivairiu puslapiu internete, todel jeigu ka del kokybes manes nekaltinkit.
Nuostabus miestas, deja dar neteko apsilankyt, tačiau tai padaryt būtina Man aptiko ta katedra su šalia raitelio skulptūra ir galima pastebėt, jog paupys yra Budapešto reprezentacinė zona
hehe, ir vel ta zalia diskutuotina spalva ant visu stogu ir statulu..
mano nuomone, tik tokie miestai su tokiu didziuliu palikimu tik ir verti pagarbos, o tokie tik dabar susikure, kaip kad frankfurtas - siu dienu zaisliukas, kur visi tie blizguciai pasidarys beverciai, keisis "mados", o tai kas amzina (klasika), islieka..stai del ko reikia saugot kiekvienam miestui savo senamiecius, neleisti i juos isimesti "blizguciams".
@alonso: Tau nepatinka ta zalia stogu ir skulpturu spalva? Man tai atvirksciai labai patinka, tik kazkada maciau Helsinkio lygtais kazkokia katedra ar baznycia is raudonu plytu, bet su zaliu stogu - toks derinys man nelabai patiko. Priklauso nuo to kur panaudota ta zalia spalva.
Nuostabus miestas, bet tiesa sekant sia vasara pravaziavau per visa miesta tai nieko ispudingo nemaciau tik viena stadiona kazkoki nerealu Bet ka ten pamatysi is masinos, kaip ir paryziui bei visur kitur nieko nemaciau O seip labai didelis miestas.
Lenku forume uzmaciau nuotrauku is Budapesto traukiniu stoties tikrai ispudingas pastatas neblogai tokio stiliaus tureti kokiame lietuvos mieste . Nuotraukos:
Budapeštas Nuostabus miestas. Lankiausi jame prieš metus. Tai tikrai įspūdingas ir nepakartojamas miestas. Tikrai jame būnant jaučiamas Big city feeling. Tai miestas į kurį negalima nesugrįžti..
Pernai lapkritį grįžtant iš Slovėnijos per Budapeštą nusprendėm pernakvot vieną naktį šitam nusotabiam mieste. Tai nebuvo pirmas kartas man Budapešte, bet visad gera į jį sugrįžti. Čia yra keletas vakarinio budapešto nuotraukų. Atsiprašau, bet deja įspūdinga kokybę nelabai jos pasižymi.
Teko pabuvoti ir man Budapešte. Jeigu kas planuojate kadanors ten nuvykti, tai rekomenduoju vakare paplaukioti Dunojaus upe su laivu ir apžiurėti miestą iš jo
Sveiki, liepos - rugpjūčio mėnesį atliksiu stažuotę Budapešte, didžiausioje statybos kompanijoje. Šiuo metu pagrindins statybos objektas Metro Line 4: http://en.wikipedia.org/wiki/Line_4_(Budapest_Metro)
Būtų įdomu sulaukti užuominų, ką pamatyti, ką aplankyti. Labiau domina įdomesni statybos - inžinerijos projektai.
Ačiū
Comment