Parašė xXx
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
GB. Londonas / London (archyvas 2004-2010)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė JohnLondono kulturu, tautybiu ir rasiu ivairove tikrai ne mazesne (ko gero net ir didesne bei idomesne) negu Niujorko.
Del dangoraiziu esi visiskai teisus, jie atrodo labai ispudingai is toli, bet tai toli grazu ne svarbiausias dalykas mieste.
Comment
-
Na čia priklauso, kuriuo metu Niujorke esi. Pirmą kart į Niujorką atvykau penktadienio vakare, kuomet gatvėse plūdo žmonės bei pro šalį lėkė daug taksi. Turbūt tuomet pirmą kartą ir pajutau, kas yra tikro didmiesčio pojūtis. Kitavertus, antrą kartą lankiausi sekmadienio ryte ir Manhetenas buvo labai ištuštėjęs, kas jau nedavė to didžiojo pojūčio ir atrodė tik eilinis miestas su dideliais pastataisMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Dar kelios nuotraukos.
@themonk: ieskau talpyklos, kuri mazintu automatiskai, o vienas is pateikiamu formatu butu 800x600. Reikia tokio varianto, kad nuotraukas i serveri galeciau ikelti tiesiai is fotiko bet kokioj intrerneto kavineje, kur paprastai nebuna jokiu grafikos apdorojimo programu. Kol kas, paieskos nesekmingos .
Comment
-
Kalbant apie New Yorko ir Londono paliginimą tai man į akys krenta, kad New Yorkas labai nesutvarkytas miestas, šiukšlės mėtosi tiesiai ant gatviu, šaligatvių pačiame miesto centre. Taigi norėčiau paklausti Londoniečiu kaip su tokia problema Londone centrinėje dalyje ?
pvz nuotrauka, pažiurėkite į gatvę:
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Ačiū, kaškaip galvodamau, kad Londonas, Paryžius (bent centrai) švariai sutvarkyti ir atvirkščiai amerikos miestuose
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
John, Londone esu buves. Nezavi manes ta ju architektura ir tiek. Salti betoniniai 5-6 aukstu namai, jokios zalumos. Niuru. Aisku, gatves gyvenimas, skirtingos kulturos, parkai yra tikrai ispudingi, taciau pats centras man negrazus. Apie Temze isvis tyliu.. kazkokia srutu upe. Visgi planuoju darkart apsilankyti ziema. Gal pakeis mano nuomone
Comment
-
Parašė caapriusniurus miestas. pamates sitas nuotraukas dar karta tuo isitikinau. vienintelis teigiamas dalykas - daugybe kulturu. na dar gal metro sistema. bet cia tik mano asmenine nuomone...
Siaip, man nepatinka tas pilkumas miesto, tas 5 auksto muro statiniai, taip niurybe dvokia nuo ju.
Comment
Comment