Kaip visad, El Greco, puikus vaizdeliai.
Kazi, kaip laikosi Briadgate Tower'io statyba? Karkasas jau atrodo pasieke pilna auksti (?). Visada malonu matyti puikias fotografijas
Aciu
Broadgate Toweris dar kils dabar neatsimenu kiek tik.Praeita savaite SSC'eriai kalbejo jog dar 4 aukstai liko.
Smagios spalvos
Ar paskutinėje nuotraukoje ne Docklands traukinukas, tas kur be vairuotojo važiuoja?
Whitechapelyje pamenu radom labai skanų kiniečių bufetą: sumoki 7 svarus ir valgai kiek lenda ir labai skanu, bet pats rajonas tai šiaip sau...
Smagios spalvos
Ar paskutinėje nuotraukoje ne Docklands traukinukas, tas kur be vairuotojo važiuoja?
Whitechapelyje pamenu radom labai skanų kiniečių bufetą: sumoki 7 svarus ir valgai kiek lenda ir labai skanu, bet pats rajonas tai šiaip sau...
Jo Docklandas ten.
Man rods as zinau ta bufeta.Esu viena karta ten buves bet man maistas nelabai patiko uztat padavejos grazios
Salia bufeto yra senu pastatu kolekcija :
Londono niekada nebune per daug
Vytauc, atrodo neblogai pasivaiksciojai. I Canary Wharf'a irgi ne kiekvienas turistas uzklysta (dauguma, ko gero, net nezino, net kas tai yra ).
Na Canary visada yra mano programoje- važiuoju ten, kad priminti sau, jog yra dar ko siekti šiame gyvenime
Be to ten mano brolis dirba, tai užsukom aplankyti
Comment