Jėga, Jonai! Vaizdai tikrai įspūdingi
Kaip matau, Londone jau irgi Kalėdos Ar tie medžiai krantinėje tik šiaip papuošti? Čia eglutė buvo iškilmingai "įjungta" jau daugiau nei prieš savaitę - likus pusantro mėnesio iki gruodžio 25
Beje, Tower 42 bei The Eye naktį atrodo labai neblogai.
Londonas nepamiršta miestai.net ypač šį mėnesį . O ta proga ir aš dabar į Londoną važiuoju, žiūrint kaip seksis, gal bus ir nuotraukų. Jeigu jos tik prilygtų tavosioms John labai apsidžiaugčiau. Tavo naktiniai shot'ai aplink Temzę puikūs .
Dėl Kalėdų, tai vakar savo vietiniam Basingstok'o mole buvau. Jau didžiausia eglutė išklta, visos vitrinos šviečia su papuošimais, muzika groja..... Man patinka Kalėdos, bet negali nepraeiti nepagalvojęs- "Žmonės, gal palaukiam bent Gruodžio pirmos ."
Taimi, as irgi pastebejau, kad vis daugiau Londono atsiranda sitame forume ir tai yra labai gerai . Gal todel, kad ir musu paciu Londone vis dugiau atsiranda (visiskai nesvarbu, del kokiu priezasciu, juk svarbu, kad turime kameras). Kodel gi ne, kai is Lietuvos iki cia atkeliauti tereikia poros valandu, o uzsinorejus cia galima ir pasilikti ilgeliau (ar visam gyvenimui ). Pries kokius 10 metu turbut niekas net nesapnavo, kad Londonas nuo Vilniaus bus mazdaug taip pat "toli", kaip Kaunas
LONDON !
Katik gryžau iš Londono . Prasiėjau po tavo naktinias fotografijas. Gyvau dar geriau .
Puikios nuotraukos, ką jau čia ir bepridėsi. Iš karto matosi profesonalumo įgūdžiai, nesvarbu kokiu oru.
Ačiū labai, atgaivino senus prisiminimus. Londonas puikus.
beje, kodel tik viena nuotrauka is geriausios Londono vietos?
Ten mes atejom pavalgyti Prisivalgiau tiek, kad isejes sugebejau tik viena kadra padaryti. Zadejom kita diena vel uzeiti i kinu kvartala, bet Londone yra tiek nuostabiu vietu, kad tiesiog truksta laiko aplankyti jas visas.
Comment