Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
GB. Londonas / London (archyvas 2004-2010)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nerealios foto,S_PSiaip Londonas man yra vienas graziausiu pasaulio miestu,todel sios foto man ypac patiko.Sita tai konkursine galetu buti http://foto.terpe.lt/inkelti/20061112/90.jpgMano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąS_P, gerus kampus suradai, tik gaila dėl oro. Tikiuosi patiko kelionė .
S_P
Comment
-
Parašė S_P Rodyti pranešimąKelione tikrai patiko. Pasigailejom, kad ilgiau nesuplanavom pabuti. O oro tikrai negalejau pasirinkti. Pirma diena buvo labai geras, o paskui apsiniauke. Bet dar dziaugiuosi, kad nelyjo, nes siaures Anglijoj visas trys dienas pyle kaip reikia.
S_P
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąO kokia agentūra organizavo?
S_P
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąKokius stiklus naudoji?
Nustebau atrades ka sugeba kitinis objektyvas tinkamai ji panaudojus. Pries kelione buvau nusipirkes Sigma 17-70, bet pamaciau, kad mano KITas piesia geriau negu 7 kartus brangesnis Sigma. Teko iskeisti i placiakampi ir veliau tikrai nepasigailejau, kad tai padariau.
S_P
Comment
-
Siandien parodysiu aplankytu muzieju nuotraukas.
Norejom aplankyti kelis muziejus. Pasirinkome gamtos, mokslo ir Viktorijos ir Alberto muziejus, nes jie visi yra vienas salia kito. Bet Viktorijos ir Alberto muziejui jau neuzteko nei jegu nei laiko.
Gamtos muziejus:
Cia ekponuojami ivairiu gyvunu modeliai nuo dinozauru iki melynuju banginiu, bei zmogaus organizmo funkcijos. Daug eksponatu - interaktyvus.
Muziejuje labai daug vaiku grupiu. Yra grupes vaiku, kurie laksto tarp eksponatu su kazkokiom anketom ir renka informacija atsakymams. Mums tai pasirode labai idomus ir veiksmingas budas supazindinti vaikus su biologija.
Muziejaus architektura tiesiog pribloskianti.
Pirmas muziejaus direktorius:
Mokslo muziejuje sukaipta visa kolekcija technologiniu pasiekimu nuo 18 a. iki siu laiku.
Visu eksponatu apziureti jau nespejome. Nuejome i IMAX kinoteatra. Didziuliame ekrane High Definition 3D filmas su super kokybes erdviniu garsu atrodo ispudingai
Viktorijos ir Alberto muzieju nufotkinau tik is isores, nes nusprendeme i vidu jau neiti.
S_P
Comment
-
Dekui,S_P.Beje,gal galetum ideti sitos nuotraukos http://foto.terpe.lt/inkelti/20061117/Kreiseris-2.jpg desktop'ine versija?Mano darbai deviantart'e
Comment
Comment