Kaip dejo tai nepagailejo!
Tikrai tai "Londonas kitu kampu", nuotraukos skiriasi nuo tu kurias iki siol dazniausiai tekdavo matyti siame forume. Ivairios ir idomios. Beje kas ten per zmoniu skulpturos, ka jos vaizduoja, atrodo itartinai?
Tikrai tai "Londonas kitu kampu", nuotraukos skiriasi nuo tu kurias iki siol dazniausiai tekdavo matyti siame forume. Ivairios ir idomios.
JO, tikrai nepagailejo Turiu su tavimi sutikti, kad sitos Taimio foto, kazkokios neiprastos!!!
Tikrai tai "Londonas kitu kampu", nuotraukos skiriasi nuo tu kurias iki siol dazniausiai tekdavo matyti siame forume. Ivairios ir idomios. Beje kas ten per zmoniu skulpturos, ka jos vaizduoja, atrodo itartinai?
Čia gerai kad skiriasi?
O tos skulptūros labai įdomios, jos išdėliotos kad žiūrėtu į salės kampą. Jos juokiasi. Galerijos lankytojai užeina į ta kampą ir žiuri į tas skulptūras, o jos iš jų juokiasi. Gyvas menas. Aš bandžiau tai perteikti, yra nuotrauka tų žmogeliukų ir dar trys gyvų žmoniu ir kaip ta visa įdėja veikia...
O tos skulptūros labai įdomios, jos išdėliotos kad žiūrėtu į salės kampą. Jos juokiasi. Galerijos lankytojai užeina į ta kampą ir žiuri į tas skulptūras, o jos iš jų juokiasi. Gyvas menas. Aš bandžiau tai perteikti, yra nuotrauka tų žmogeliukų ir dar trys gyvų žmoniu ir kaip ta visa įdėja veikia...
Aisku kad gerai. Nes tokios pat besikartojancios, kad ir skirtingu zmoniu nuotraukos nebetokios idomios.
O del skulpturu tai tada aciu kad paaiskinai, nes as neteisingai buvau suprates...
Kazkaip labai abejoju Matai Big Ben'as yra varpas.O tas bokstas vadinas St Stephens Tower.Maziausias bokstas Parlamento rumuose vadinas Central Tower o didziausias Victoria Tower
/\ Apie sita eksponata maciau reportaza per BBC World, tai man juokingai atrode, kai zmones ta triuba nusileide gana stipriai ant subines dedavosi. Taip ir uodegikauli galima susilauzyti. Pats nebandei?
Ne nebandžiau, nes galėjau visą dieną eilėje stovėti kad vieną kartą nučiošt ar pasivakkščioti po galeriją ir pasigrožėti Picasso, Mondrian ir Kandinsky darbais. Pasirinkau antrą variantą.
O kiek mačiau padarė saugų nusileidimą kad neužsigautų..
Nuotraukų turinys gražus, bet kas joms? gal ISO pamiršai nuo 3200 perjungt, iš kur tokie triukšmai ir neaiškios linijos?
Labai didelis rūkas buvo, o tos nuotraukos iš aukščiau pro stiklą fotografuotos, užtai linijos kai kur matosi. Tiesiog prastos kokybes išėjo, tai pasistengiu padaryt taip kad atrodytų kad taip turi būti . Užtai ir 'Londonas - keistai...' .
... ar pasivaikščioti po galeriją ir pasigrožėti Picasso, Mondrian ir Kandinsky darbais. Pasirinkau antrą variantą.
Pritariu tavo pasirinkimui
Man tik del tu triubu keistai atrode - sugalvoja idomu dalyka (a la vandens parko triubos, tik muziejuj ), bet smulkios detales nepragalvoja. Bet jei koki ciuzini ten padejo, tai tada gal ir nieko
Man tik del tu triubu keistai atrode - sugalvoja idomu dalyka (a la vandens parko triubos, tik muziejuj ), bet smulkios detales nepragalvoja. Bet jei koki ciuzini ten padejo, tai tada gal ir nieko
Spaudoj neseniai rašyta kad ten galima pasiekti 52 km/h, bet abejoju ar tai tiesa
Comment