Parašė taimis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
GB. Londonas / London (archyvas 2004-2010)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąKažkas turės...
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąTaimi, negailek nuotrauku, idek daugiau!!!
Tikrai tai "Londonas kitu kampu", nuotraukos skiriasi nuo tu kurias iki siol dazniausiai tekdavo matyti siame forume. Ivairios ir idomios. Beje kas ten per zmoniu skulpturos, ka jos vaizduoja, atrodo itartinai?
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąKaip dejo tai nepagailejo!
Tikrai tai "Londonas kitu kampu", nuotraukos skiriasi nuo tu kurias iki siol dazniausiai tekdavo matyti siame forume. Ivairios ir idomios.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąKaip dejo tai nepagailejo!
Tikrai tai "Londonas kitu kampu", nuotraukos skiriasi nuo tu kurias iki siol dazniausiai tekdavo matyti siame forume. Ivairios ir idomios. Beje kas ten per zmoniu skulpturos, ka jos vaizduoja, atrodo itartinai?
O tos skulptūros labai įdomios, jos išdėliotos kad žiūrėtu į salės kampą. Jos juokiasi. Galerijos lankytojai užeina į ta kampą ir žiuri į tas skulptūras, o jos iš jų juokiasi. Gyvas menas. Aš bandžiau tai perteikti, yra nuotrauka tų žmogeliukų ir dar trys gyvų žmoniu ir kaip ta visa įdėja veikia...
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąČia gerai kad skiriasi?
O tos skulptūros labai įdomios, jos išdėliotos kad žiūrėtu į salės kampą. Jos juokiasi. Galerijos lankytojai užeina į ta kampą ir žiuri į tas skulptūras, o jos iš jų juokiasi. Gyvas menas. Aš bandžiau tai perteikti, yra nuotrauka tų žmogeliukų ir dar trys gyvų žmoniu ir kaip ta visa įdėja veikia...
O del skulpturu tai tada aciu kad paaiskinai, nes as neteisingai buvau suprates...
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąAisku kad gerai. Nes tokios pat besikartojancios, kad ir skirtingu zmoniu nuotraukos nebetokios idomios.
O del skulpturu tai tada aciu kad paaiskinai, nes as neteisingai buvau suprates...
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąKažkas turės...
Cia specialiai Didmiesciui St Stephens Tower :
Comment
-
Grazios nuotraukos, dekui.
Parašė taimis Rodyti pranešimą
/\ Apie sita eksponata maciau reportaza per BBC World, tai man juokingai atrode, kai zmones ta triuba nusileide gana stipriai ant subines dedavosi. Taip ir uodegikauli galima susilauzyti. Pats nebandei?beg, borrow and steal
Comment
-
Parašė Budulis Rodyti pranešimąGrazios nuotraukos, dekui.
O kiek mačiau padarė saugų nusileidimą kad neužsigautų..
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąTate Britain yra geriau
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąNuotraukų turinys gražus, bet kas joms? gal ISO pamiršai nuo 3200 perjungt, iš kur tokie triukšmai ir neaiškios linijos?
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimą... ar pasivaikščioti po galeriją ir pasigrožėti Picasso, Mondrian ir Kandinsky darbais. Pasirinkau antrą variantą.
Man tik del tu triubu keistai atrode - sugalvoja idomu dalyka (a la vandens parko triubos, tik muziejuj ), bet smulkios detales nepragalvoja. Bet jei koki ciuzini ten padejo, tai tada gal ir niekobeg, borrow and steal
Comment
-
Parašė Budulis Rodyti pranešimąMan tik del tu triubu keistai atrode - sugalvoja idomu dalyka (a la vandens parko triubos, tik muziejuj ), bet smulkios detales nepragalvoja. Bet jei koki ciuzini ten padejo, tai tada gal ir nieko
Spaudoj neseniai rašyta kad ten galima pasiekti 52 km/h, bet abejoju ar tai tiesa
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąSpaudoj neseniai rašyta kad ten galima pasiekti 52 km/h, bet abejoju ar tai tiesa
Comment
Comment