Liuks foto turas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
GB. Londonas / London (archyvas 2004-2010)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
grazu ziuret i nuotraukas bet kazin ar Londone taip nera kaip pasakojo vienas toks kad nuskrido i JAV (Cikaga) ir kaip tykejosi pamatyti tuos dangoraizius galvojo kad ju bus daug kaip rodo per filmus bet deja centre gal kokia 8 dangoraiziai ir stikliniai pastatai o toliau vazioji ir matai nigeriu rajonus norkomanu pilna ir paprastus namukus nuosavus:buksvx:
Comment
-
Jei idomu, didesnio formato nuotraukas galite rasti pasikapste cia.
Beje, gal kas gali patart gera vaizdu talpykla su kuo maziau apribojimu, automatiskai paruosiancia ir 800x600 nuotrauku versijas? Flickr, kuri pradejau naudoti, butent tokio formato ir truksta (1024x768 per daug gremezdiskai atrodo).
Comment
-
Parašė tram...Beje, gal kas gali patart gera vaizdu talpykla su kuo maziau apribojimu, automatiskai paruosiancia ir 800x600 nuotrauku versijas? Flickr, kuri pradejau naudoti, butent tokio formato ir truksta (1024x768 per daug gremezdiskai atrodo).
Plius gali instaliuoti nedidelę programėlę ir labai greitai tiesiai iš savo kompo patalpinti norimą nuotrauką -
ImageShack QuickLoad v1.0.32
Comment
-
Parašė themonkO kaip Londonas? Jis tau pasaulio sostinė? O kur tu išviso esi buvęs? Toliau Lentvario esi nuvažiavęs gyvenime?
O kur as buvau, nemanau kad tave tai liestu labai, o beto cia ne apie mane ir kalbame
p.s.
Pakuzdesiu tau asmeniskai, esu toliausiai nuvaziaves, ten kur galutine troleibuso stotele, tik niekam nesakyk, ok?
Comment
-
Parašė JohnNiujorkas turbut daugiau Holivudisku filmu sukurto ivaizdzio dalykas, nemanau, kad tas miestas yra toks fantastiskas ir neprilygstamas, kaip jis kai kur vaizduojamas. Pvz Niujorko naktinis gyvenimas turbut net is tolo neprilygsta Londono. Taip ivertinus daugeli kitu faktoriu galima daryti ir isvadas. Nors aisku absoliutaus ir vienareiksmisko miesto lyderio pasaulyje turbut nerasime.
Nors galima ivardinti 5 globalinius alfa-miestus, kuriems neprilygsta joks kitas pasaulio miestas, tai Niujorkas, Londonas, Paryzius, Honkongas ir Tokijas.
Comment
Comment