Fainos foto
Noreciau apsilankyti Londone, butinai tai padarysiu truputeli veliau.
O nuotraukose visu geriausias yra City Hall'as! na, nekalbu apie senesne Londono architektura.
Lauksime daugiau foto. Beje, John, nuotraukose ir yra Westend'o rajonas?
Gaila photobucket'as srautą apribojo, bet užtenka ir tų, kurios atsidarė. Tegaliu pasakyt, kad Londono gotika - kiečiausia visam sviete, dangoraižiai irgi liuks, ypač agurkas, tačiau jų kol kas mažoka
taip galiu pasakyti londonas veza... man jis labiausiai patinka ish visos UK, iasq dar liverpulis turi savo privalumu.... Laukiu nesulaukiu kitu metu kai vel vaziuosiu i Londona..
John, kaip supratau, tu Londone ilgam... Tokiu atveju, patariu apsilankyt Science Museum. Tai turbūt pats įdomiausias muziejus, kokiame man yra tekę lankytis Vienos dienos jį visą apžiūrėt niekaip neužteks Na, žinoma, gal jis tau tokio didelio įspūdžio nepaliks, nes, kai aš ten lankiausi prieš 3 metus, man buvo dar 16 metų
Visgi, muziejus tikrai vertas dėmesio, be to, jei neklystu, jis nemokamas (reikia mokėti tik už specialias papildomas ekspozicijas (kurios ir šiaip nevertos dėmesio )
o kodel man londonas neveza?
na man londonas yra tik neblogas miestas, bet uk yra ir geresniu miestu, tarkime kaip manchesteris, architektura daug ispudingesne.
o kodel man londonas neveza?
na man londonas yra tik neblogas miestas, bet uk yra ir geresniu miestu, tarkime kaip manchesteris, architektura daug ispudingesne.
tai o kodel gi negaletum pats pafotografuoti to manchesterio? gal isties grazus, bet be irodymu - nieko nebus
Pilnai sutinku su dauguma - Londonas yra vienas geriausiu pasaulio miestu. Bet, deja, yra ir uz ji(kur kas) geresniu.
Beje, cia John'as rimtai persikelia i Londona ar cia tik trumpam?
Siaip ar taip as Londone vos kelioms dienoms prof. reikalais tikriausiai lankysiuos kazkur vasario vidury... Atvyksiu su Eurostaru. Jeigu ten yra kokiu kitu forumieciu, galbut galetumem padaryt Eurolietuviska meet'a ar kazka panasaus. Ten juk daug lietuviu! Cia tik siaip.
Beje, John'ai, jei nori pamatyt kazka daug ispudingesnio nei Londonas, tau telieka sesti i Eurostar'a pietu kryptimi
ps: nuotraukos grazios taip pat
turetu man parodyti kazka LABAI ispudingo, kas nustelbtu Londona
no problemo! Jei tik tu sesi i Eurostar'a.
O jei atleksi ir i Paryziu(Eurostar?), duok man zinot, meet'as ar tiesiog siaip susitikimas gali vykt ir cia
O cia siaip tavo apetitui suzadint
A hint: mano miestu palyginimu paprastai nereikia priimti rimtai
Na tie geltoni mašinų numeriai kažkaip bendrą vaizdą labai keičia, tie namai irgi savotiško stiliaus (čia kaip Lietuvos alytiniai nameliai ). Kaip suprantu, tai tavo rajonas, tai gal ir savo namo nuotrauką parodysi
Comment