Parašė vytauc
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
RU. Maskva / Москва
Collapse
X
-
Parašė QuackAs nesuprantu, ko jus gincijates su Kaunu. Nu grazesni jam Maskva ir Varsuva nei Vilnius ir viskas Del skonio nesigincijama Kai jau galvoju, kad pusbrolis susirado pacia baisiausia moteri, jis vis sugeba mane nustebint - issiskirt ir susirast dar baisesne.. Ka as galiu padaryt, jei jo toks skonis
Comment
-
Parašė vytaucHeh, tavo brolis keleta kito didmiesčio vaizdų man atsiuntė, kiek supratau- tavo užfiksuotų Nepatingėk ir pats nuotraukomis prie forumo gyvenimo prisidėti
Comment
-
Diskusija apie Varšuvos senamiestį ir pačia Varšuvą perkėliau į Varšuvos temą . Šitoje temoje apsiribokime diskusijomis apie Maksvos grožį
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė unescoAtkreipkite demesi i moteriskos lyties butybes - galiu pasakyt, kad pasaulyje yra miestu kurie neturi jokiu sansu buti graziais
...aciu uz puikia ekskursija
dabar supratau, koks jausmas apeme, beziurint tas nuotraukas... gailestis...
Comment
-
Parašė orangertiksliai pastebeta, su moterims neviltis kazkokia... jokios elegancijos, nekalbant jau apie stiliu...
Comment
-
Thanks! How totally amazing Vytauc!
What an eclectic mix you give us here!
Old buildings, new buildings, churches, riverside, inland, clean cars, dirty cars, the good side and the not so good side, snow and slush, and LOTS of people and advertisements! What a fantastic job ... the mind boggles.
I also concluded that most Russian women's hair color comes out of a bottle.
Also, your photos are GREAT, and some of them are quite artistic!
For instance, the Lady in Red is striking.Originally Posted by
Comment
Comment