Parašė vytauc
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
RU. Maskva / Москва
Collapse
X
-
Man sitas projektas labai grazus. Pats projektas paprastas, taciau galutine statyba, atrodo ispudingai. Fasado apdaila, tos metalines juostos aplink langus sudaro kaip koki sidabrini tinkleli, ir visa tai dar aplink gaubia sidabrine juosta, atrodo kaip stiklai ireminti i paveiksla ir i tinkleli. Ir blizgantis sidabras su man patinkanciu stiklo atspalviu. Super! Kai kuriems matau nepatinka, mane tai stebina... Ka gi, del skonio nesigincijama.:dumas:
Comment
-
Parašė MantazTai nesi gidas ir nešnekėk. Kol kas svariausias tavo argumentas yra Maskvos dydis, kas yra tiesiog juokinga. Beje, gal ir Varšuva tau atrodo gražesnė už Vilnių?
Comment
-
Parašė MantazŠiuo atveju kalbėjau apie architektūrinę vertę, o dėl skonio sutinku Beje, kaip supratau, Sanktpeterburgo pagrindinė problema yra viešbučių stygius, mat jie teišgali apgyvendinti 1,5 mln svečių per metus.
Comment
-
Parašė kaunazŠiaip jo, Varšuva tikrai man asmeniškai gražesnis miestas nei Vilnius. Tiek senamiestis, tiek naujoji architektūra tuo labiau. Tai primityviai imant, man už Vilnių gražesni miestai ir Talinas, ir Ryga, ir Kijevas, ir Maskva, St.-Peterburgas, ir Varšuva, taip pat iš Lenkijos dar labai gražus Gdanskas(Krokuvos manau net neverta primint). O Vilnius man gražesnis už Kauną, Kaliningradą, Minską ir t.t..
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė progressša!
Parašė progress
Man sitas projektas labai grazus. Pats projektas paprastas, taciau galutine statyba, atrodo ispudingai. Fasado apdaila, tos metalines juostos aplink langus sudaro kaip koki sidabrini tinkleli, ir visa tai dar aplink gaubia sidabrine juosta, atrodo kaip stiklai ireminti i paveiksla ir i tinkleli. Ir blizgantis sidabras su man patinkanciu stiklo atspalviu. Super! Kai kuriems matau nepatinka, mane tai stebina... Ka gi, del skonio nesigincijama.
Bet kas tikrai bjauru šituose pastatuose, tai tos mūrinės kolonos...
Comment
-
Parašė MantazAr buvai Varšuvoje?
Comment
-
Jei ne vodka ir ne komunizmas su savo nuostabiu rytojum gal ir maskva dabar būtu gražiau nei Paryžius
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė EžiukasVisa tai tavo nuomonė, bet užuomena apie Varšuvos ir Vilniaus senamiesti tai akis net griaužia
Comment
-
Parašė kaunaz....Senamiestis pakankamai aptvarkytas ir švarus, tai galbūt ir būtų pagrindinis argumentas prieš Maskvą.
Comment
-
As nesuprantu, ko jus gincijates su Kaunu. Nu grazesni jam Maskva ir Varsuva nei Vilnius ir viskas Del skonio nesigincijama Kai jau galvoju, kad pusbrolis susirado pacia baisiausia moteri, jis vis sugeba mane nustebint - issiskirt ir susirast dar baisesne.. Ka as galiu padaryt, jei jo toks skonis
Comment
-
Parašė DidmiestisDekui Vytautc uz detalias Rusijos sostines nuotraukas. Kai man mano brolis atsiunte tavo nuotraukas apie Maskva ir pasake: "paziurek i si didmiesti mano draugo akimis", as net negalvojau, kad Maskva tokia nuostabi!!! Dekui tau dar karta!!!
Comment
Comment