Gražūs žiguliai, volgos ir cerkvės. Ačiū.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
RU. Maskva / Москва
Collapse
X
-
farbrom
-
Parašė taimisSi graziai 'ireminta' . O kiek dar nuotrauku turi? Kokie dar reportazai bus?
Dar laukia:
"Pasivaikščiojimas po Novospasko vienuolyną" (labai įdomus)
"Naujoji maskva" (patalpinsiu prie projektų Maskvoje)
"Gatvės ir žmonės"
"200 km nuo Maskvos"
Iki savaitės pabaigos jau viską ir pamatysit, jei dar nenusibodo
Comment
-
Parašė JohnKo gero tiesa. Nors auksiniai kupolai ir man visai patinka, as labiau turejau omeny spalvotus (t.y. zalius, melynus, raudonus ir t.t.), kas atrodo truputi Disneylandiskai.
Turbut geriausia iliustracija to, ka as turiu omeny, galetu buti sita tavo nuotrauka is kitos temos
http://img.photobucket.com/albums/v3...is03_05171.jpg
Man si katedra (ypac spalvos virsuje) truputi kelia sleikstuli. Nors zinau, kad daug kam tai patinka...
Comment
-
Vytauc, ten kur vandeni fotkinote nelabai eina iziureti, ten butu pravertes poliarizacinis filtras.
Man labai patiko sitie rumai:
Jeigu butu mano valia, pasistatyciau tokius rumus kur nors ant slaito su vaizdu i kokius nors vandenis, ir apsitverciau didele teritorija balta murine tvora besiderinancia prie rumu. Cia dar tiktu langus ideti naujoviskus veidrodinius pvz paauksuotus ir nudazyti ta zalia stoga tokia pacia auksine spalva.
Nors dabar man toks klausimas iskilo, gal ten auksu ir nupurskia?:dumas:
Comment
-
Parašė progressVytauc, ten kur vandeni fotkinote nelabai eina iziureti, ten butu pravertes poliarizacinis filtras.
Siaip tai man labai patiko sitie rumai:
Jeigu butu mano valia, pasistatyciau tokius rumus kur nors ant slaito su vaizdu i kokius nors vandenis, ir apsitverciau didele teritorija balta murine tvora besiderinancia prie rumu. Cia dar tiktu langus ideti naujoviskus veidrodinius pvz paauksuotus ir nudazyti ta zalia stoga tokia pacia auksine spalva. Nors dabar man toks klausimas iskilo, gal ten auksu ir nupurskia?
O šie rūmai yra pakankamai garsūs- tik pavadinimą jų pamiršau
Nuotraukoje matyti jų "nugarinė" dailis- pagrindinis fasadas paslėptas pastolių, tad nebuvo kaip nufotografuoti. Iš "paradinės" pusės matosi Kremlius ir upė, žodžiu Tamstai ten patiktų gyventi
Comment
-
Nors geriau isiziurejus as juos perprojektuociau labai stipriai. Pasiskolinciau tik antrame aukste esancias kolonas ir pati fasada. Langai, durys, namo virsus man nepatinka. Taciau pati ideja situ rumu labai idomi.
Gal kas zino kiek mazdaug tokia kolona kainuotu dabartinemis statybu medziagu kainomis? Noriu pasiskaiciuoti ar labai brangu i nama itraukti rumu akcenta.
Vytauc, jeigu tokie vaizdai ir tokia vieta, tai tikrai patiktu. Jums irgi viena rumu apartamenta palikciau vizitams. Su vaizdu i kremliu, zinoma.:dumas:
Comment
-
Parašė progressNors geriau isiziurejus as juos perprojektuociau labai stipriai. Pasiskolinciau tik antrame aukste esancias kolonas ir pati fasada. Langai, durys, namo virsus man nepatinka. Taciau pati ideja situ rumu labai idomi.
Gal kas zino kiek mazdaug tokia kolona kainuotu dabartinemis statybu medziagu kainomis? Noriu pasiskaiciuoti ar labai brangu i nama itraukti rumu akcenta.
Vytauc, jeigu tokie vaizdai ir tokia vieta, tai tikrai patiktu. Jums irgi viena rumu apartamenta palikciau vizitams. Su vaizdu i kremliu, zinoma.
Kai įsigysi tuos rūmus- lauksiu kvietimo
P.S. šiame forume paprastai vienas į kitą kreipiamės "tu"
Comment
-
Parašė vytauc...
"Naujoji maskva" (patalpinsiu prie projektų Maskvoje)
..
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
Comment