Ganėtinai įspūdinga.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
RU. Maskva / Москва
Collapse
X
-
farbrom
Parašė vytauc1) bolševikų įsigalėjimo laikais buvo išsprogdinta ar kitaip sunaikinta nesuskaičiuojama daugybė cerkvių ir vienuolynų- Stalinui ši cerkvė akis badė nes matėsi pro kabineto langus, be to ji buvo didžiausia Maskvoje
Comment
-
farbrom
Parašė vytaucAtvykęs į maskvą, per 3 darbo dienas privalai prisiregistruoti- tiesa jei gyvensi višbutyje, tave ten turės priregistruoti nemokamai. Čia toks rusų "pričiūdas"- niekas man taip ir nepaaiškino kam realiai to reikia Bet jei tave sustabdys mentūra ir neturėsi registracijos- gausi baudą
Nuotraukų dar bus- dar ir nusibosti spės
Comment
-
Parašė TomasNepamirškite, kad tuo pačiu metu kai Maskvoje buvo statomos šitos grožybės, Ukrainoje milijonai mirė badu
Comment
-
Na aš ir nekaltinu pastatų ir metro bėgių. Kalta sistema.
Dar naujienos iš Maskvos metro:
http://www.delfi.lt/news/daily/crime...php?id=9067553It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė TomasDar naujienos iš Maskvos metro:
http://www.delfi.lt/news/daily/crime...php?id=9067553
Comment
-
Parašė vytaucAtvykęs į maskvą, per 3 darbo dienas privalai prisiregistruoti- tiesa jei gyvensi višbutyje, tave ten turės priregistruoti nemokamai. Čia toks rusų "pričiūdas"- niekas man taip ir nepaaiškino kam realiai to reikia Bet jei tave sustabdys mentūra ir neturėsi registracijos- gausi baudą
Nuotraukų dar bus- dar ir nusibosti spės
Kaip pvz. bet kas gali per 10 sek. Lietuvoj nusipirkt visokius "Labas", "Ežį", "Pildyk" ir pan., Maskvoj net tokius dalykėlius perkant reikia pildyt dokumentus, kad prireikus galima būtų išsiaiškint, kam priklausė numeris.
Comment
-
Ačiū už visai pavykusias nuotraukas.
Labai neblogai perteikta atmosfera (matyt, fotografuota ne per kamščius).
Ta "Dielovoj centr" turbūt viena iš nedaugelio įdomesnių naujųjų stočių. Šiaip naujos stotys turbūt visiškai standartinės.
Nustebau pamatęs traukinius, kuriais ten važinėjau kokiais 1989... Ar yra naujesnių?
Comment
-
Parašė RomasAčiū už visai pavykusias nuotraukas.
Labai neblogai perteikta atmosfera (matyt, fotografuota ne per kamščius).
Ta "Dielovoj centr" turbūt viena iš nedaugelio įdomesnių naujųjų stočių. Šiaip naujos stotys turbūt visiškai standartinės.
Nustebau pamatęs traukinius, kuriais ten važinėjau kokiais 1989... Ar yra naujesnių?
Traukiniai iš esmės tie patys- gal paremontuoti truputėlį, jokių modernesnių sąstatų neteko pamatyti.
Comment
-
Parašė JohnSaugumas ne maziau svarbus (ko gero, netgi labiau svarbus) ir NYC ar Londone, taciau siuose miestuose tokiu "priemoniu" niekas netaiko. Tai labiau priklauso nuo poziurio i zmogu ir elementarios pagarbos asmeniui. O prabilus apie "suguma" Rusijoje tereikia prisiminti Beslano tragedija, kai smogikai su ginklais ir sprogmenimis pasieke tiksla... papirke pareigunus. Stai toks tas "saugumas".
Apie pagarbą iš vis čia nuvažiavai į lankas, prie ko čia pagarba, arba kur čia matai nepagarbą? Dėl Beslano irgi, tavo asmeninė nuomonė, arba tu superslaptasis telepatiškasis Jamesas Bondas, todėl viską gali matyti ir sužinoti per tūkstančius kilometrų, geriau nei tie kas ten buvo ir viską aiškinosi.
Comment
-
Parašė Whose HomepageVytauc, you went to MOSCOW! Incredible!
Thanks for all these beautiful photos. It must have been cold, but I'm glad you had sun & a blue sky.
Comment
-
Parašė kaunazYra esminis skirtumas tas, kad nieks iš vietinių UK ar USA gyventojų nėra teroristai, visi atvykėliai iš artimųjų rytų, o Rusijos teroristai vietiniai, kuriem nusigaut į Maskvą ir ką nors susprogdint daug paprasčiau.
Apie pagarbą iš vis čia nuvažiavai į lankas, prie ko čia pagarba, arba kur čia matai nepagarbą? Dėl Beslano irgi, tavo asmeninė nuomonė, arba tu superslaptasis telepatiškasis Jamesas Bondas, todėl viską gali matyti ir sužinoti per tūkstančius kilometrų, geriau nei tie kas ten buvo ir viską aiškinosi.
Jokio saugumo Maskvai ta registracija neduoda, nes visi stulpai nuklijuoti skelbimais, kad "papigiai" ją sutvarko. Aš pats vietoj to, kad vilktis į miliciją kartu su savo giminaičiais ir prisiregistruoti pas juos namie- nuėjau į tokią vieną firmelę, kuri man už 50 Lt padarė tą registraciją. Kur mane priregistravo- nežinau, ir man neįdomu. Viskas ten atsiremia į pinigus. Labiausiai nuo to kenčia vargšai juodadarbiai iš Tadžikistano ar pan. tuo tarpu tikri "blogiukai" viską susitvarko be problemų. PVZ Nord-Ostą užgrobusių teroristų dokumentai buvo visiškoje tvarkoje
Comment
-
Parašė vytaucThanks, WH, the weather in general was so so But I had a great time anyway If you want to see more Moscow pics- please keep an eye on this section, I'll post few more series. Tonight I'll post the one from the old part of MoscowOriginally Posted by
Comment
-
Parašė kaunazYra esminis skirtumas tas, kad nieks iš vietinių UK ar USA gyventojų nėra teroristai, visi atvykėliai iš artimųjų rytų, o Rusijos teroristai vietiniai, kuriem nusigaut į Maskvą ir ką nors susprogdint daug paprasčiau.
Apie pagarbą iš vis čia nuvažiavai į lankas, prie ko čia pagarba, arba kur čia matai nepagarbą? Dėl Beslano irgi, tavo asmeninė nuomonė, arba tu superslaptasis telepatiškasis Jamesas Bondas, todėl viską gali matyti ir sužinoti per tūkstančius kilometrų, geriau nei tie kas ten buvo ir viską aiškinosi.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
Comment