/\ o be mokesčių? kažkaip nesitiki. Girdėjau, kad policija uždirba nuo 2500lt, o jie gauna daugiau nei įprasta, nes rėžimo principas - mokėti daugiau jėgos struktūroms.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
RU. Maskva / Москва
Collapse
X
-
Ostankino telebokšto "vinis" yra stiklinės grindys, esančios 337m. aukštyje. Stiklas grūdintas, todėl šokinėjimai ant jo rezultato neduos ir nebus laisvo kritimo. Jausmas nepakartojamas. Kas buvot ant tokių grindų tai, manau, žinot apie ką aš. Nors tokių stiklų ten keturi ar penki, bet reikia laukt eilėje, nes būna daug norinčių ant jų užlipt.
Tai tiek iš telebokšto.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ o be mokesčių? kažkaip nesitiki. Girdėjau, kad policija uždirba nuo 2500lt, o jie gauna daugiau nei įprasta, nes rėžimo principas - mokėti daugiau jėgos struktūroms.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąMan, kaip dar nedaug pasaulio mačiusiu, Maskva atrodo kaip wow miestas ir man tai patinka.
Parašė andyour Rodyti pranešimąGal dėl to, kad gerai mokėjai rusiškai Jiems patinka kai užsenietis kalba jų kalba.Paskutinis taisė Ciurlionis; 2014.09.29, 03:03.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąO ant kiek jau ten pigiau, kad toks jau masinis reiškinys?
Rusijoj surenkamos Toyota, Nissan, Volkswagen(Audi, Škoda), Renault, Peugeot, Hyundai-Kia, Volvo ir t.t., net BMW Kaliningrade. Ir aišku visoks kinietiškas chlamas niekam negirdėtais pavadinimais.Paskutinis taisė kaunaz; 2014.09.29, 02:46.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąJohn, nors ir esu Minske buvęs daug kartų darbo reikalais, bet taip irneturėjau progos pavaikščiot po miestą ir pažint jo. Todėl negaliu šališkai lygint šitų dviejų miestų. O patinka ar nepatika tai čia vėl gi viskas įsiremia į skonį. Man, kaip dar nedaug pasaulio mačiusiu, Maskva atrodo kaip wow miestas ir man tai patinka. Kainos ten, aišku didesnės nei Vilniuje. Pvz. alaus centre pigiau už 300 rublių nerasi. Pakraščiuose galima rast už +- Vilniaus kainas. Daug kas ten brangiau. O kalbant apie žmones tai visokiū ten yra. Bent jau aš pažystu tai labai gerus ir malonius žmones tenai. Sklando legendos kad tenai žmonės daug malonesni nei kokiam Sankt Peterburge
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTu čia nieko nesumaišei? Nemažiau 300 rublių t.y. nuo 25 litų už bokalą alaus? Net su tuo vidutiniu 60 tūkstančių rublių atlyginimu tai jau biškį perdaug. Kvepia norvegiškom kainom, bet Norvegijoj minimumas didesnis už vidutinį maskviečio atlyginimą.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTu čia nieko nesumaišei? Nemažiau 300 rublių t.y. nuo 25 litų už bokalą alaus? Net su tuo vidutiniu 60 tūkstančių rublių atlyginimu tai jau biškį perdaug. Kvepia norvegiškom kainom, bet Norvegijoj minimumas didesnis už vidutinį maskviečio atlyginimą.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTai aš gi aiškiai paaiškinau kad centre tokios kainos, o miesto pakraščiuose pigiau Gal yra ir pigiau centre už 300 rublių, bet tokios aludės dar neradau. Jei žinai tokią tai gali pasidalint adresu
O dėl pakraščių tai ką aš žinau, man susidarė įspūdis, kad dėl konkurencijos trūkumo jie visokiuose užkampiuose bent kiek padoresnėse vietose kainas ne blogesnes nei centre užlenkia.
PS. Va, radau Street View šitą prie Majakovskio.
https://www.google.lt/maps/place/May...8c05eae3?hl=en
PPS Dar prisiminiau. Čeburečnaja No. 1 prie Tretjakovkos - irgi lyg apie 150 alus kainavo. Ir čeburekai skanūs ten. Tik aptarnavimas iš sovietmečio užsilikęs.Paskutinis taisė Petrozilijus Cvakelmanas; 2014.09.29, 10:02.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąKružka pavyzdžiui? Jei tikėsim internetais nuo 95 kainos prasideda. Dar yra tekę visai padorioje aneva čekiško stiliaus aludėje alų gurkšnot prie Majakovskaja stoties (paėjus Tverskaja tolyn nuo centro kokį šimtą metrų kairėj pusėj), tai irgi alus lyg 300 nekainavo. Apie 180 lyg, kiek pamenu.
O dėl pakraščių tai ką aš žinau, man susidarė įspūdis, kad dėl konkurencijos trūkumo jie visokiuose užkampiuose bent kiek padoresnėse vietose kainas ne blogesnes nei centre užlenkia.
PS. Va, radau Street View šitą prie Majakovskio.
https://www.google.lt/maps/place/May...8c05eae3?hl=en
PPS Dar prisiminiau. Čeburečnaja No. 1 prie Tretjakovkos - irgi lyg apie 150 alus kainavo. Ir čeburekai skanūs ten. Tik aptarnavimas iš sovietmečio užsilikęs.
Giminaitė dirba už 18500 rublių - vos suduria galą su galu, centre nieko neperka, žinoma. Tokius darbus daugiausia dirba atvykėliai. Tai yra maskvietiškas minimumas.
Neklausiau kaip su valstybės tarnautojais, jų alga gi neturėtų labai skirtis nuo regiono?
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąLietuvoj su 1300Lt labai sudurtum galą su galu?
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąGaliu patvirtinti, kad padoresnio alaus 0.5 bokalas Maskvos centre ~250 rublių yra normalu. Ir už kavą berods 170 mokėjau. Be to, turiu žinių, kad kainos dabar pradėjo dar kilti. Iš esmės moki už vietą ir tikrai beprotišką maskvietiško NT kainą.
Giminaitė dirba už 18500 rublių - vos suduria galą su galu, centre nieko neperka, žinoma. Tokius darbus daugiausia dirba atvykėliai. Tai yra maskvietiškas minimumas.
Neklausiau kaip su valstybės tarnautojais, jų alga gi neturėtų labai skirtis nuo regiono?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąIr kaip su žmonėmis? Ar šiaip mandagūs?
Taip pat norėčiau paklausti ar daug kur Maskvoje (ypač šalia daugiabučių) šaligatviai yra asfaltuoti? Tikėtina, kad tai ir yra viena didžiausių priežasčių, kodėl vairuotojai važiuoja šaligatviais ir dar jaučiasi teisūs.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąTaip pat norėčiau paklausti ar daug kur Maskvoje (ypač šalia daugiabučių) šaligatviai yra asfaltuoti?
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąMiegamuosiuose rajonuose asfaltuojama beveik visada.Paskutinis taisė spirit; 2014.09.29, 22:10.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimą
Bent jau važinėjimas šaligatviais lenkiant kamščius, automobilio statymas antra eile kelyje daugumai atrodo visai normalus ir priimtinas dalykas.
Taip pat norėčiau paklausti ar daug kur Maskvoje (ypač šalia daugiabučių) šaligatviai yra asfaltuoti? Tikėtina, kad tai ir yra viena didžiausių priežasčių, kodėl vairuotojai važiuoja šaligatviais ir dar jaučiasi teisūs.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąLabai abejočiau, kad asfaltuoti šaligatviai gali būti chamiško ir necivilizuoto elgesio priežastis.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąLabai abejočiau, kad asfaltuoti šaligatviai gali būti chamiško ir necivilizuoto elgesio priežastis.
Ypač tokie nesusipratimai įvyksta miegamuosiuose rajonuose, kur vietos gyventojai, gyvenantys ten dešimtmečius, natūraliai nesupranta už ką juos baudžia, nes niekaip negali suprasti (jiems pradėjo aiškinti tik "Stopchamo" organizatoriai) pro kurią pusę galima įvažiuoti į savo kiemą, nes įvažiavimų daug, o pasirodo, kad leistinas tik vienas.
Be abejo, tarp pažeidėjų yra ir ciniški žmonės, kurie puikiai supranta, kad daro nusižengimą.
Comment
Comment